Παναθηναϊκός: «Το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας»

Εξαφανίζονται τα χαρτάκια που δίνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.
Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι γεμάτο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη πουληθεί πάνω από 12.000 εισιτήρια. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την ανταπόκριση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική.
Αναλυτικά:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους φίλους της ομάδας που έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (5/3/2015 και ώρα 9.45μ.μ) στο ΟΑΚΑ.
Με δεδομένο ότι αναμένεται να υπάρξει πολύς κόσμος στον αγώνα της Πέμπτης, ζητείται από τους φιλάθλους να προσέλθουν όσο το δυνατό νωρίτερα στο γήπεδο. Η προτροπή αυτή έχει να κάνει με τη θέλησή μας να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρηθούν οι φίλοι της ομάδας, να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατό πιο σύντομα αλλά και να γίνουν όσο το δυνατό πιο λεπτομερώς οι απαραίτητοι για την ασφάλεια όλων μας, έλεγχοι.
Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βεβαιότητά της για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος της ομάδας. Άλλωστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι όλων μας και πρέπει να κυριαρχεί και να διατρανώνεται το αθλητικό πνεύμα. Η φωνή, τα τραγούδια, τα συνθήματα σε συνδυασμό με τη δεδομένη δυναμική παρουσία θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των παικτών μας».

Σχετικά άρθρα