Ντάνστον: «Η άμυνα είναι τα πάντα» (video)

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας στο youtube μίλησε ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μπράιαντ Ντάνστον.
Ο Αμερικανός εκείνο το οποίο υπογράμμισε είναι πως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η άμυνα αλλά και η υπομονή.
Αναλυτικά:
«Η άμυνα σημαίνει τα πάντα. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού και μπορεί να μας οδηγήσει σε καλύτερες επιθέσεις. Ο προπονητής μας από τότε που ήρθε φροντίζει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα που είναι πολύ σημαντική για εμάς», είπε αρχικά.
Για την ανάδειξή του σε καλύτερο αμυντικό της περσινής σεζόν στην Ευρωλίγκα: «Δεν το περίμενα. Πίστευα πως έπαιζα αρκετά καλή άμυνα, αλλά όχι πως ήμουν ο καλύτερος αμυντικός. Ήταν τιμή για εμένα κι ελπίζω για κάτι καλύτερο την φετινή σεζόν».
Για το αν το βραβείο του δίνει κίνητρο για βελτίωση: «Σίγουρα. Με θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους αμυντικούς και πρέπει να συνεχίσω. Θέλω να νικάω».
Για την περσινή σειρά του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Νιώθω πως στο τελευταίο παιχνίδι ηττηθήκαμε όχι για λόγους τακτικής ή κάτι ανάλογο, αλλά γιατί μείναμε από βενζίνη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε τη φετινή σεζόν και το δουλεύουμε με σκληρά και καθημερινά στις προπονήσεις. Φέτος θα υπάρχει διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις υπομονή. Η σεζόν είναι μεγάλη, έχει πολλούς αγώνες και δεν γίνεται κάθε φορά να παίζεις καλά. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου και να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για να παίξει καλά. Πρέπει να βρεις πότε πρέπει να παίξεις καλά και να δώσεις όλη την ενέργειά σου».
«Όσο είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα από την αρχή κάθε αγώνα και αντιμετωπίζουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο σαν απειλή, πιστεύω πως θα τα πάμε καλά», είπε κλείνοντας. 

Σχετικά άρθρα