Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάρτιο του 2015
Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάρτιο του 2015 thumbnail

Τα οικονομικά των ζωδίων τον Μάρτιο του 2015

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένας μήνας, που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σου προσφέρει λύσεις από εκεί που δεν το φαντάζεσαι ή δεν το περιμένεις στα οικονομικά σου, καθώς επίσης να σου δώσει και ευκαιρίες νέων οικονομικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συμφωνιών, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για εσένα. Ιδιαίτερα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, φρόντισε να αξιοποιήσεις οτιδήποτε έρχεται σαν πληροφορία, είδηση ή ευκαιρία, γιατί μπορεί να βγεις πολύ ωφελημένος. Προσοχή στις οικονομικές υπερβολές στο τέλος του μηνός! Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 10, 11, 21, 30

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας αυτός μπορεί από τη μια μεριά να σου προσφέρει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου ζητήματα, καθώς και ευκαιρίες νέων ανοιγμάτων ιδιαίτερα ευοίωνες για εσένα. Ωστόσο, στα οικονομικά σου χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός, καθώς μπορεί να εμφανιστούν στο προσκήνιο παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς, ή να υπάρξει μία μεγαλύτερη αστάθεια και μία τάση σπατάλης, που πολύ εύκολα μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να είσαι συνετός και συνεπείς στις οικονομικές σου κινήσεις και υποχρεώσεις και να αποφύγεις οποιοδήποτε άνοιγμα ή ρίσκο, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για το αποτέλεσμα που θα έχεις. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 4, 13, 14, 23, 24, 28, 30

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που εστιάζει στην επέκταση των σχεδίων, αλλά και των επαγγελματικών σου ζητημάτων σε πολλές περιπτώσεις. Όμως, στα οικονομικά σου χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, τόσο στη διαχείρισή τους, όσο και στις εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους (δάνεια, εφορίες, χρηματοδοτήσεις, διατροφές), γιατί άλλα πράγματα μπορεί να σχεδιάζεις ή να περιμένεις και άλλα να προκύπτουν, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός. Δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν και κάποιες παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, που για κάποιο λόγο θα σε ζορίσουν, ή κάποια χρήματα που περίμενες να μην έρθουν την ώρα που τα θέλεις. Παρόλα αυτά, οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να σου δώσουν σημαντικές διευκολύνσεις, όπως και οι τελευταίες. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 10, 11, 21, 25, 28, 30

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα σχέδιό σου, μία συζήτηση ή μία οικονομική διαπραγμάτευση, που ενδεχομένως είχες ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά τώρα επανέρχεται, προκειμένου να ολοκληρωθεί και μάλιστα με πολύ καλύτερους όρους απ’ ό,τι περίμενες. Παράλληλα, οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες μπορεί να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις, ίσως και πιο σημαντικές από αυτές που φανταζόσουν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου σε προτρέπει να είσαι πιο συνετός και μεθοδικός στις κινήσεις σου, αλλά και προσεκτικός με τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις προς τρίτους. Το τέλος του μήνα μπορεί να σου επιφυλάσσει ένα σημαντικό άνοιγμα, μια νέα συνεργασία ή μία βελτίωση στα οικονομικά σου. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 4, 10, 20, 30

 

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να αποδειχτεί πραγματικά πολύ τυχερός για εσένα, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα σχέδια σου ή σε θέματα που οργάνωσες και μεθόδευσες το προηγούμενο διάστημα. Κάποια επαγγελματικά ζητήματα θα αποδώσουν καρπούς, ενώ μια επέκταση στα σχέδιά σου μπορεί να είναι πραγματικά θεαματική! Παράλληλα, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα μπορεί να έχεις κάποιες οικονομικές απολαβές, ωστόσο το δεύτερο δεκαπενθήμερο χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού μπορεί να προκύψουν εκκρεμότητες ή έκτακτα έξοδα. Πολύ περισσότερο πρόσεξε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, αλλά και την υπογραφή ή την όποια δέσμευση σε τέτοιου είδους ζητήματα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να υλοποιηθεί, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο της απώλειας χρημάτων. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 4, 6, 10, 11, 13, 14, 21, 30

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα έντονες οι εξελίξεις που διαμορφώνονται στα οικονομικά σου τον Μάρτιο. Το πρώτο δεκαπενθήμερο σε ωθεί σε δυναμικές διεκδικήσεις, συζητήσεις, ρυθμίσεις και διεκπεραιώσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων (διατροφές, εφορίες, δάνεια, κάρτες). Μπορεί να υπάρξει μία σημαντική ενίσχυση στα οικονομικά σου ή να πάρεις χρήματα που περίμενες ή… που δεν περίμενες! Μεγαλύτερη προσοχή στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ιδιαίτερα σε σχέση με μια τάση σπατάλης, που μπορεί να σε κάνει να ξεφύγεις από τον συνηθισμένο σου προϋπολογισμό. Επίσης απόφυγε και την ανάληψη ρίσκου, διότι μπορεί να υπάρξουν απώλειες! Το τέλος του μήνα μπορεί να έχεις μια σημαντική επιτυχία ή μια σημαντική οικονομική ενίσχυση. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά σου με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Τυχερές ημερομηνίες: 2, 3, 4, 9, 10, 16, 21, 22, 28, 30

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X