«Ιάπωνας» ο Χαλίλχοτζιτς!

Στο πρόσωπο του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς βρήκε η Ομοσπονδία της Ιαπωνίας τον προπονητή για την εθνική τους ομάδα… Ο Βόσνιος τεχνικός θα καλύψει το κενό που άφησε τον Χαβιέρ Αγκίρε…. Την είδηση της πρόσληψης του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς από την Ιαπωνία επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Τύπου της εθνικής Ιαπωνίας. Η παρουσίαση του Βόσνιου τεχνικού θα γίνει στις 12 Μαρτίου.

Να θυμίσουμε ότι η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στη χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» είχε μείνει κενή μετά την απομάκρυνση του Μεξικανού προπονητή, λόγω εμπλοκής του ονόματός του σε κύκλωμα «στημένων» παιχνιδιών στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στην εθνική Αλεγρίας (έφτασε στους «16» του Μουντιάλ» και αποκλείστηκε από την Γερμανία με 2-1 στην παράταση), ενώ μετά το καλοκαίρι πήγε στη Τράμπζονσπορ, αλλά έφυγε μετά από λίγους μήνες…

Ο 62άχρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Βελέζ, Μποβέ, Κασαμπλάνκα, Λιλ,Ρεν, Παρί Σεν Ζερμέν, Τράμπζονσπορ, Ιτιχάντ, εθνική Ακτής Ελεφαντοστού, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και εθνική Αλγερίας.

Σχετικά άρθρα