Σε εξέλιξη το e-bazaar του Παναθηναϊκού

Τις ευχαριστίες προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που αγκάλιασαν το διαδικτυακό bazaar των Πρασίνων που βρίσκεται σε εξέλιξη εξέφρασε η «πράσινη» ΠΑΕ, που ζητεί και την κατανόηση του κόσμου για τυχόν καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα λόγω του μεγάλου φόρτου.

Το e-bazaar θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου ενώ οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά από το επίσημο site της Greenteam (www.greenteam.gr) και τηλεφωνικά στο 210 647 0970

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη μεγάλη ανταπόκριση στο διαδικτυακό bazaar που οργάνωσε ο Παναθηναϊκός και βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον κόσμο να δείχνει για μία ακόμη φορά την αστείρευτη αγάπη του στο Τριφύλλι και στα επίσημα προϊόντα της ομάδας. H μεγάλη επισκεψιμότητα των φιλάθλων μας από το εξωτερικό, την περιφέρεια και την Αττική είναι πιθανόν να δημιουργεί κάποια τεχνικά προβλήματα και μικρές καθυστερήσεις στην ταχύτητα του site που όμως αντιμετωπίζονται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό.

Το e-bazaar θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα (31/3), με τις παραγγελίες να γίνονται ηλεκτρονικά από το επίσημο site της Greenteam και τηλεφωνικά στο 210 647 0970. Οι παραδόσεις των προϊόντων έχουν ξεκινήσει, ακολουθώντας χρονική σειρά προτεραιότητας, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων».

Σχετικά άρθρα