Αρχική / More / Αθλητικά / «Παράδειγμα ο Ολυμπιακός»
«Παράδειγμα ο Ολυμπιακός» thumbnail

"Παράδειγμα ο Ολυμπιακός"

Για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός στέκεται εμπράκτως στο πλευρό της UNICEF με τους Δημήτρη Σιόβα και Αλμπέρτο Μποτία να προσφέρουν τα χρήματα που κέρδισαν από το πρωτοχρονιάτικο φλουρί.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό θέμα στο σάιτ του Ολυμπιακού:

"Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από πράξεις, πως στηρίζει το έργο της UNICEF! Μέσω του "100% Campaign" εμβολιάζονται χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο και ο Ολυμπιακός βοηθάει από την μεριά του με κάθε τρόπο στο έργο που επιτελεί ο διεθνής οργανισμός.

Οι Δημήτρης Σιόβας και Αλμπέρτο Μποτία κέρδισαν τα φλουριά της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έκοψε η ομάδα και το ποσό που αντιστοιχούσε στον καθένα (5.000 ευρώ) το δώρισαν στην UNICEF για να συνεχίσει το έργο της, ώστε να σωθούν πολλά περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μάλιστα, οι δύο άσοι του Θρύλου απηύθυναν κάλεσμα, μέσω του Olympiacos TV, σε όλο τον κόσμο, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να ενισχύσουν και εκείνοι με την σειρά τους την προσπάθεια της UNICEF για τον εμβολιασμό μικρών παιδιών.

Ο Δημήτρης Σιόβας τόνισε: "Έχουμε όλοι μας μεγάλη ευθύνη να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Πρώτον ως άνθρωποι και στη συνέχεια ως ποδοσφαιριστές που αγωνιζόμαστε για έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Σκέφτομαι ότι τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι ο σύλλογος βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να δωρίσω το πρωτοχρονιάτικο φλουρί (5000 ευρώ) που κέρδισα στη UNICEF, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός και η UNICEF έκαναν τόσα πολλά στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την υποστήριξη παιδιών σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσω του προγράμματος εμβολιασμών που σώζει ζωές! Ακολουθήστε το παράδειγμά μας!"

Με την σειρά του ο Αλμπέρτο Μποτία είπε: "Έχουμε την υποχρέωση να βεβαιωθούμε πως τα παιδιά, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, ζουν και μεγαλώνουν σε υγιείς και ασφαλείς συνθήκες. Γι’ αυτό θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τις προσπάθειες, όπως της UNICEF και του Ολυμπιακού μέσω του "100% Campaign", με σκοπό να εμβολιαστούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο! Θέλω να δωρίσω το ποσό των 5.000 ευρώ που κέρδισα από το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην UNICEF. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω, γνωρίζοντας ότι θα σωθούν ζωές παιδιών που έχουν ανάγκη. Ακολουθήστε το παράδειγμά μας!".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X