Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τζιχαντιστές βάζουν κάμερες στα όπλα τους για να καταγράφουν τις εκτελέσεις
Τζιχαντιστές βάζουν κάμερες στα όπλα τους για να καταγράφουν τις εκτελέσεις  thumbnail

Τζιχαντιστές βάζουν κάμερες στα όπλα τους για να καταγράφουν τις εκτελέσεις

Πίσω από μερικούς γονατιστούς άντρες με δεμένα τα χέρια στέκονται περιχαρείς οι τζιχαντιστές-δολοφόνοι του Ισλαμικού Κράτους, κρατώντας διάφορα είδη όπλων με τα οποία αναμένεται να εκτελέσουν τους αιχμαλώτους τους.

Ενα από αυτά έχει στην άκρη του ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης για να καταγράφει με λεπτομέρειες και από μικρή απόσταση την αποκρουστική εικόνα της εκτέλεσης.Από τη στιγμή που το όπλο εκπυρσοκροτεί και η σφαίρα μαζί με τον καπνό εκτοξεύονται από την κάνη του μέχρι την στιγμή… (είναι αδύνατον να περιγραφούν πλέον αυτές οι αθλιότητες).

Γύρω από τους αιμοβόρους δολοφόνους που σκοτώνουν ανθρώπους με τη χαρά και την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους στέκεται ένα αιμοδιψές πλήθος που, απλώς, απολαμβάνει με γέλια και θαυμασμό αυτήν τη βαρβαρότητα.


(Στον κόκκινο κύκλο διακρίνεται η κάμερα στην κάνη του όπλου)

Και η κάμερα στην κάνη του όπλου μετατρέπει τις εκτελέσεις σε ηλεκτρονικό παιχνίδι, το οποίο θα χρησιμοποιήσουν οι εγκληματίες για την παγκόσμια προπαγάνδα τους.


 

tanea.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X