Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας, από 6 έως 12 Μαρτίου
Τα SOS της εβδομάδας, από 6 έως 12 Μαρτίου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 6 έως 12 Μαρτίου

ώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 6/3 έως 12/3


Ο Άρης και οι… Ουρανοπλουτωναίοι είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές των ημερών, κάτι που με μια λέξη σημαίνει… μάχες, ενίοτε σκληρές κι αποφασιστικής σημασίας! Η καταπολέμηση και εξάλειψη των κακώς κείμενων είναι βέβαια η θετική εκδοχή, από την άλλη πλευρά όμως δεν θα λείψουν και οι σχετικά επικίνδυνες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά.


Σε κάθε περίπτωση αυτά που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πρώτον, στην παρούσα φάση η αφέλεια και η άγνοια… δεν συγχωρούνται και δεύτερον ότι για να σταθείς αξιοπρεπώς στον στίβο της ζωής, οφείλεις να αξιοποιήσεις τόσο τις δεξιότητες σου, όσο και τον διαθέσιμο εξοπλισμό σου. Αν μάλιστα είσαι εκπαιδευμένος και διατηρείς την αγωνιστικότητα σου σε υψηλό επίπεδο, η όποια «περιπέτεια» μπορεί να εξελιχθεί σε έναν μικρό ή μεγαλύτερο θρίαμβο. Αντίθετα σε περιπτώσεις όπου υστερείς σε εφόδια κι εμπειρίες, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις συγκρούσεις και βέβαια τις «μαγκιές».


Όσον αφορά στις «πολεμικές» εξελίξεις σε συλλογικό επίπεδο, ενδέχεται να υπάρξουν εκρήξεις, πυρκαγιές, αγριότητες, τρομοκρατικές ενέργειες ή ακόμη και φυσικές καταστροφές κι εδώ βέβαια οι προληπτικές σου δυνατότητες μειώνονται. Αν βρεθείς προ ενός τέτοιου κινδύνου θα «μετρήσουν» άμεσα τα αντανακλαστικά σου αλλά και η… τύχη σου!


Το «πάρτι» του Άρη ξεκινά τυπικά την Τρίτη, όταν κλείνει με ακρίβεια το τρίγωνο του με τον Δία. Ακολουθούν η σύνοδος του με τον Ουρανό την Τετάρτη και το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα την Πέμπτη, ωστόσο, η ενέργεια όλων των παραπάνω όψεων αναμένεται να γίνει αισθητή από σήμερα.


Ας δούμε λοιπόν το σχετικό «μενού».


Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία (Κριός-Λέων, 14η μοίρα), απελευθερώνει ενέργεια, είτε για καλό, είτε για κακό!


Εφαρμογές: Μια τολμηρή κι επιτυχημένη πρωτοβουλία. Ένα αποτελεσματικό ρίσκο. Μια μεγάλη επίδοση. Πυροτεχνήματα, εντυπωσιακές παραστάσεις.
SOS: Φωτιά, πυρκαγιά. Ένα ρίσκο που καταλήγει σε ανεπανόρθωτη έκθεση. Γκάφα, ρεζίλεμα. Ένα αεροπορικό δυστύχημα.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ιχθύες, Καρκίνους, Παρθένους ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/3, 12/7, 12/9 και 11/1 αντίστοιχα.


Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στην 14η μοίρα του Κριού, μεταξύ άλλων επισημαίνει κινδύνους στον αέρα ή από ψηλά.


Εφαρμογές: Αποκάλυψη, επανάσταση. Extreme sports. Μια επιστημονική καινοτομία.
SOS: Ένα ανεξέλεγκτο ξέσπασμα. Κίνδυνος στον αέρα, πτώση από ψηλά. Ακρότητες, αγριότητες. Μια «ασύμμετρη» απειλή. Έκρηξη, επικίνδυνη εκτόξευση. Ηλεκτροπληξία, κεραυνοβόλημα. Βομβαρδισμός. Τρομοκρατικές ενέργειες. Ένα αεροπορικό δυστύχημα. Θύελλα, ανεμοστρόβιλος, τυφώνας.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και τους Ιχθύες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 11/3 και 12/9 αντίστοιχα.


Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα (Κριός-Αιγόκερως, 15η μοίρα), μεταξύ άλλων σε θέλει έτοιμο να εξαλείψεις κάθε απειλή, που κινείται υπόγεια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/71042-ta-sos-tis-evdomados-apo-6-eos-12-martioy#ixzz3TbZf3NGJ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X