Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Σάββατο 07 Μαρτίου: Xαλαρώστε και αποδράστε μαζί του/ης….απο τον Μάνο Μηκίδη
Σάββατο  07 Μαρτίου: Xαλαρώστε και αποδράστε μαζί του/ης....απο τον Μάνο Μηκίδη thumbnail

Σάββατο 07 Μαρτίου: Xαλαρώστε και αποδράστε μαζί του/ης….απο τον Μάνο Μηκίδη

ΣΑΒΒΑΤΟ 07/03/2015
Σε σχέση:


Η διαίσθησή σας δουλεύει άψογα και σας καλεί να την εμπιστευτείτε. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας, μην αγνοείτε το ένστικτό σας καθώς είναι πολύ πιθανό να σας εξαπατούν πίσω από την πλάτη σας. Η σημερινή ημέρα σας παρακινεί να κοιτάξετε πέρα από την επιφάνεια της σχέσης και να πάτε πολύ πιο βαθιά. 


Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες από όσες μπορείτε να αντιληφθείτε, οι οποίες πρέπει να αποκαλυφθούν προκειμένου να κατανοήσετε πλήρως τι επηρεάζει τη σχέση σας. 


Επιπλέον πρέπει να αναρωτηθείτε πως η δική σας συμπεριφορά επηρεάζει τη σχέση σας με τον σύντροφό σας γιατί έχετε την τάση να του προβάλλετε υποσυνείδητα, τα δικά σας άσχημα χαρακτηριστικά και συνήθειες.


 


Ελεύθεροι:


Μπορείτε να θεωρήσετε τη σημερινή μέρα ως μια «κλήση»  για έναν πολύ αναγκαίο έλεγχο της πραγματικότητας. Ίσως έχετε παρασυρθεί σε μια δίνη ψευδαισθήσεων και αυταπατών…


Χρειάζεται να εξετάσετε αν και κατά πόσο αδυνατείτε να αφουγκραστείτε τα «προειδοποιητικά καμπανάκια» που ηχούν κάθε φορά που γνωρίζετε έναν λάθος σύντροφο.


Μπορεί επίσης να είναι η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις συναισθηματικές σας φοβίες και να αναρωτηθείτε μήπως δρουν ανασταλτικά στο να γνωρίσετε κάποιον ξεχωριστό.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X