Δεν πάει Λεωφόρο ο Σαββίδης

Λάθος πληροφορίες διοχετεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με τον Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με αυτές, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να δει το ντέρμπι. Όμως, οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν πρόκειται να βρεθεί στην Λεωφόρο. Μάλλον ούτε στην Θεσσαλονίκη θα είναι το Σαββατοκύριακο. Το πιθανότερο, είναι πως ο Σαββίδης θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη της άλλης εβδομάδας και θα συνδυάσει την παρουσία του με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Με τον Σαββίδη ούτως ή άλλως μιλούν συνεχόμενα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης και η στενή συνεργάτιδα του μεγαλομετόχου, Μαρία Γκοντσάρεβα, κατά συνέπεια είναι ενημερωμένος για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την ΠΑΕ.

Αναφορικά με το ντέρμπι, αυτό που περιμένει ο Σαββίδης, είναι να δείξει η ομάδα το σωστό αγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Το πιο σημαντικό όμως για τον Σαββίδη, είναι να φθάσει η ομάδα, στο τέλος, στην πηγή και να πιεί νερό. Να παίξει στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Σχετικά άρθρα