Αγώνες παραμονής στην Α1

Στην ουρά της βαθμολογίας εστιάζεται το ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής ημέρας της Α1 κατηγορία.

Ο ουραγός Πανιώνιος, χωρίς τον τραυματία Χάνκοκ αλλά με τον Ταπούτο που αποθεραπεύτηκε, παίζει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία υποδεχόμενος τον ΚΑΟΔ, ο οποίος με νίκη αγκαλιάζει  την παραμονή. Ο προτελευταίος Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα, τα οποία με νίκη κάνουν άλμα για τη σωτηρία.

Σπυδαία αναμέτρηση στην Πάτρα όπου ο τοπικός Απόλλωνας φιλοξενεί την ΑΕΚ στο γήπεδο, από το οποίο πέρασαν μόνο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η Νέα Κηφισιά ενισχημένη με το νέο της απόκτημα, τον Κέβιν Άντερσον θέλει νίκη κόντρα στον Κολοσσό για να αποφύγει τις περιπέτειες. Ο Άρης, με αμφίβολο τον Μούρτο, θέλει να φτάσει στην έβδομη νίκη του στα τελευταία οκτώ ματς απέναντι στον Κόροιβο που δίνει τη δική του μάχη για να σωθεί.

Την Κυριακή διεξάγεται το ματς της αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ ο οποίος δεν θα έχει στις τάξεις του τον Μαργαρίτη.

Τη Δευτέρα η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό -χωρίς Πέτγουεϊ, Αγραβάνη, Τσαϊρέλη και Κατσίβελη- να αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο που έχει σωθεί, στοχεύει σε ένα καλό πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7/3
17:00 Άρης-Κόροιβος (Ns 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανιώνιος-ΚΑΟΔ (Ns 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανελευσινιακός-Τρίκαλα (Ns 3)
17:00 Νέα Κηφισιά-Κολοσσός Ρόδου (Ns 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Απόλλων Πατρών-ΑΕΚ (Ns 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κυριακή 8/3
16:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (Ns 3)

Δευτέρα 9/3
17:30 Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (OTE Sport 3)

Σχετικά άρθρα