Μάχες χωρίς κόσμο

Με τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής ξαναρχίζει το πρωτάθλημα στη Super League, που για πρώτη φορά στην ιστορία θα τελεστεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Καιρού επιτρέποντως, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται -αν γίνει τελικά ο αγώνας- ότι οι παίκτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον βαρύ από τη συνεχή βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα μετέβη πλήρης στη Θράκη για να πάρει μια νίκη που θα τη φέρει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας διεξάγεται στη Βέροια, όπου η ομώνυμη ομάδα της Ημαθίας θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη που έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

Ακολουθεί το ντέρμπι της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες βρίσκονται μόνοι στην τέταρτη θέση, αλλά για να τη διατηρήσουν θα πρέπει να υπερκεράσουν την αντίσταση της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες μετρούν «δύο στα δύο» μετά την έλευση του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο τους και έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα, αλλά για να το κατορθώσουν χρειάζονται κι άλλες νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα:

    15:00 Βέροια-Εργοτέλης
    17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος
    19:30 Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Σχετικά άρθρα