Πέρασε με «τεσσάρα» η Σεβίλλη από το «Ριαθόρ» (video)

Σε παιχνίδι που είχε επτά γκολ συνολικά, η Σεβίλλη κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το εντυπωσιακό 4-3 στο «Ριαθόρ» κόντρα στη Λα Κορούνια και έτσι παραμένει μέσα στο… παιχνίδι για την είσοδό της στην τετράδα. Η γηπεδούχος με έναν βαθμό στα τέσσερα τελευταία της (0-1-3) παρέμεινε στο +1 από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά έχει έναν αγώνα περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.   

Η γηπεδούχος κατάφερε να προηγηθεί στο 28’ με τον Οριόλ Ριέρα, αλλά δύο τέρματα του Βιτόλο στο 33’ και στο 52’ και το πέναλτι του Γκαμεϊρό στο 65′ έκαναν την ολική ανατροπή για τους Ανδαλουσιάνους (1-3). Η Λα Κορούνια κατάφερε να μειώσει στο 72’ ξανά με τον Ριέρα, αλλά στο 83’ το αυτογκόλ του Σίδνεϊ διαμόρφωσε το 2-4 για την Σεβίλλη, σε φάση στην οποία… κλάδωσε η νίκη για τους Ανδαλουσιάνους. Η γηπεδούχος μείωσε πάντως στις καθυστερήσεις και ο Λούκς διαμόρφωσε το τελικό 3-4…
Οι συνθέσεις
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Φαμπρίθιο, Χουανφράν (80′ Ροντρίγκεθ), Ίνσουα, Σίντνεϊ, Λουισίνιο, Μπόρχες, Μπεργαντίνιος, Καβαλέιρο (62′ Φαρίνια), Λούκας, Κουένκα (74′ Κόστα), Ριέρα.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Ρίκο, Φιγκέιρας, Παρέχα, Κολοτζιεντσάκ, Ναβάρο, Ιμπόρα (61′ Εμπιά), Κριχόβιακ, Βιδάλ, Μπανέγα (78′ Σουάρεθ), Βιτόλο, Μπάκα (61′ Γκαμεϊρό).

Σχετικά άρθρα