Δέλλας: «Δεν με φοβίζει τίποτα»

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ερμιονίδα, ότι δεν τον φοβίζει κάτι στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας:

“Και σε αυτό το παιχνίδι θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σοβαρότητα που έδειξαν. Για τη διάθεση που είχαν σε όλο το ματς, έκαναν φαση, έβαλαν τέσσερα γκολ, πριν από ένα μεγάλο παιχνίδι που έρχεται. Όλα αυτά ήταν στο μυαλό μου για το πως θα παρουσιαστούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Όλα αυτά ήρθαν χάρη στη σοβαρότητα που διακρίνει αυτά τα παιδιά. Στο πρώτο 25λεπτο είχαμε μία νευρικότητα. Όταν βρήκαμε τα πατήματά μας, το παιχνίδι άνοιξε, πετύχαμε τα γκολ και ήρθε άλλη μία νίκη”.

Για όσα έγιναν με το ματς του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή: “Μη με βάζετε σε μία τέτοια διαδικασία. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν όλα γίνονται νόμιμα. Άλλη είναι η δουλειά μου. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε, να παρουσιαστούμε έτοιμοι”.

Για το αν τον φοβίζει κάτι στο ματς της Τετάρτης: “Τίποτα! Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, στην ομάδα που έχω φτιάξει, αλλά ως εκεί. Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο μας, επειδή οι καιροί είναι πονηροί και επικίνδυνοι, αυτοσυγκράτηση. Να προσέχουμε και τον… δίπλα μας. Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια. Το μυαλό πρέπει να είναι μέσα στο κεφάλι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τους δούμε όλους στο τέλος χαρούμενους”.

Σχετικά άρθρα