Αρχική / More / Celebrity news / Το ταλέντο του Α.Τσίπρα στο πιάνο
Το ταλέντο του Α.Τσίπρα στο πιάνο thumbnail

Το ταλέντο του Α.Τσίπρα στο πιάνο

Μια άγνωστη, καλλιτεχνική, πτυχή του Αλέξη Τσίπρα έρχεται σήμερα στο φως και μάλιστα συνοδεύεται και με το αντίστοιχο φωτογραφικό ντοκουμέντο.


Η εφημερίδα Παραπολιτικά δημοσιεύει μια φωτογραφία του πρωθυπουργού που ελήφθη δυο χρόνια πριν, στην Αμερική, και τον δείχνει να παίζει πιάνο!


Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν καθισμένος μπροστά σε ένα οποιοδήποτε πιάνο αλλά σε αυτό του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν. Ο σημερινός πρωθυπουργός τον Ιανουάριο του 2013 είχε ταξιδέψει στην Αμερική και διέμενε στον ιδιωτικό χώρο όπου ξεκουραζόταν ο Χάρι Τρούμαν, στην προεδρική σουίτα του ιστορικού ξενοδοχείου Capital Hilton, κοντά στον Λευκό Οίκο. Εκεί βρίσκεται και το αγαπημένο πιάνο του πρώην προέδρου, μουσικό όργανο-κειμήλιο, πλέον. Οταν βρέθηκε εκεί ο κ. Τσίπρας, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να κάτσει στο πιάνο του Τρούμαν και να παίξει, αποκαλύπτοντας, προς έκπληξη των παρευρισκομένων, ότι είναι γνώστης του αντικειμένου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X