Ειρηνικό συλλαλητήριο στις 19.00 στη Λεωφόρο

Μπορεί οι εξέδρες της Λεωφόρου να είναι άδειες στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ωστόσο κατά τη διάρκεια του 90λεπτου έξω από το γήπεδο αναμένεται να υπάρχει αρκετός κόσμος.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν καλέσει τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Λεωφόρου μισή ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, τουτέστιν στις 19.00, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της ανισονομίας και εις βάρος του συστήματος που λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά στο ποδόσφαιρο.

Το κάλεσμα έγινε στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα και έκτοτε οι προετοιμασίες δεν σταματούν. Μάλιστα καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει γιγαντοοθόνη που θα καλύψει τις ανάγκες όσων βρεθούν στο γήπεδο  για να διαμαρτυρηθούν, ώστε να παρακολουθήσουν και το παιχνίδι φωνάζοντας συνθήματα και στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, σαν να βρίσκονταν στις εξέδρες της ιστορικής έδρας της ομάδας. Πιθανότατα η οθόνη θα στηθεί από την πλευρά της Θύρας 3 κάτι που σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα κλείσει η Λεωφόρος Αλεξάνδρας (θα αποφασιστεί εκείνη την ώρα αναλόγως του πλήθους που θα συγκεντρωθεί).

Σχετικά άρθρα