Μάχες για την Ευρώπη και την παραμονή

Με 4 παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της σημερινής ημέρας για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Το παιχνίδι που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πανιώνιο στις 15:00 στη Μυτιλήνη. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου που ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα πλέον βρίσκεται στην 11 θέση και θεωρητικά δεν αντιμετωπίζει θέμα παραμονής. Ωστόσο μία νίκη επί του Πανιώνιου θα την φέρει στο +6 από τους κυανέρυθρους. Από την άλλη μεριά ο Πανιώνιος ψάχνει το τρίποντο καθώς ο Πλατανιάς καραδοκεί ενώ μετά τη νίκη του Εργοτέλη επί της Βέροιας πλέον κινδυνεύει και από τους Κρητικούς.
Ο ΟΦΗ στις 17:15 υποδέχεται την Ξάνθη. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ και την επιστροφή των βαθμών οι Κρητικοί είναι σε πολύ δύσκολη θέση και χρειάζονται ένα θαύμα για τη σωτηρία. Η Ξάνθη από την άλλη μεριά κυνηγάει τα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι αυτό.
Στις 17:15 Παναιτωλικός και Κέρκυρα διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η ομάδα του Αγρινίου είναι το φαβορί και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα καθώς ο ΠΑΣ που πήρε τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα (λόγω Νίκης Βόλου) βρίσκεται στο -2 και απειλεί. Η Κέρκυρα από την δική της μεριά δεν έχει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία αλλά μόνο άνετη δεν πάει στη μάχη του Αγρινίου.
Το πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι στην άδεια Λεωφόρο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στις 19:30.

Σχετικά άρθρα