Βία χωρίς τέλος!

Και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μία προσπάθεια (με τα καλά της και τα στραβά της) τόσο από την πολιτεία όσο και από την Σούπερ Λιγκ για την πάταξη της βίας από τον αθλητισμό, ο πόλεμος ανάμεσα στους οπαδούς – ανεγκέφαλους καλά κρατεί.
Χθες το βράδυ στις Σέρρες υπήρξε συμπλοκή οπαδών του Άρη με εκείνους του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά καθώς επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από την αστυνομία, δύο οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στις Σέρρες και φώναζαν συνθήματα κατά του δικέφαλου.
Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από του οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του συνδέσμου, και βγήκαν έξω με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή. Ένας από τους δύο οπαδούς του Άρη, αστυνομικός στο επάγγελμα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ και δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανός.
Ο άλλος οπαδός των κίτρινων, φέρει σοβαρά τραύματα και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βρίσκεται νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο των Σερρών.

Σχετικά άρθρα