Μπεργκ: «Δύσκολο για εμάς μετά από την τιμωρία»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για το χατ τρικ που πέτυχε αλλά και για τη ψυχολογία της ομάδας μετά από την τιμωρία που επιβλήθηκε στους “Πράσινους”.
Οι δηλώσεις του Μπεργκ στη NOVA:
Για την απουσία των οπαδών: «Ήταν δύσκολο γιατί όταν παίζουμε στην έδρα μας έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας. Σήμερα, τους ακούγαμε έξω από το γήπεδο. Τους οπαδούς τους θέλεις πάντα όταν αγωνίζεσαι και σίγουρα είναι απώλεια».Για την παράδοση που έχει να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με καλούς αμυντικούς. Κάνω το καλύτερο που μπορώ αλλά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει και σκοράρω κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου».
Ποιο από τα τρία γκολ του άρεσε περισσότερο και αν βρήκε την μπάλα στο τρίτο γκολ που πέτυχε: «Το δεύτερο μου άρεσε περισσότερο με την ασίστ του Καρέλη, ο οποίος κράτησε την μπάλα και μου την έστρωσε ιδανικά. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα».
Για τη ψυχολογία στην ομάδα μετά από την αφαίρεση βαθμών: «Ήταν πολύ δύσκολο μετά από την απόφαση και όλοι ήμασταν απογοητευμένοι. Όμως ο προπονητής μας είπε να παίξουμε καλά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Βέβαια, πρέπει να περιμένουμε και την εξέλιξη της έφεσης».
Για τον διάλογο που είχε με τον Ρικάρντο Κόστα σε μια φάση και αν ανεβαίνει ψυχολογικά όταν το ματς γίνεται προσωπικό: «Όχι, δεν είναι κάτι που με επηρεάζει. Στον αγωνιστικό ρόλο πολλά συμβαίνουν. Είμαι ένας παίκτης που αρέσκομαι να μιλάω αλλά το ίδιο κάνουν και οι αντίπαλοι που επιχειρούν να “σκοτώσουν” ψυχολογικά τον αντίπαλο. Όμως αυτά συμβαίνουν».

Σχετικά άρθρα