Χάβος: «Δική μου η ευθύνη»!

Ο Μάκης Χάβος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Κέρκυρα, ενώ έκανε λόγο για …ενοχλημένους ενοχλούνται από την υψηλή βαθμολογική θέση του Παναιτωλικού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν μια ομάδα που είναι στην έδρα της και χάνει από μια ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Εγώ τους παρέταξα, εγώ τους προπόνησα. 


Όμως ήταν φανερά και δυο – τρία ακόμη πραγματάκια. Το πρώτο ότι η διακοπή δεν μας βοήθησε και μας έκανε ζημιά. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να βρούμε τον υψηλό ρυθμό που είχαμε στα προηγούμενα παιγνίδια. Το δεύτερο είναι ότι ο Παναιτωλικός και κόσμος πάνε πακέτο. Χάνουμε μεγάλη δύναμη όταν δεν έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας στο κλουβί, όπως λέτε κι εσείς. Το τρίτο που με ενοχλεί και με εκνεύριζε και με βγάζει έξω από τα ρούχα μου είναι ότι κάποιοι ενοχλούνται που ο Παναιτωλικός είναι ψηλά. Είναι φανερό πια. Βρήκαν ευκαιρία σήμερα με το άδειο γήπεδο και έγιναν τα πράγματα πιο εύκολα για μερικούς. 
Όμως, θα τους πω ότι ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει να δουλεύει όπως δουλεύει , θα παραμείνει ψηλά, ότι και να προσπαθούν ορισμένοι να κάνουν και ότι και να σκέφτονται, η ομάδα όπως έδειξε και στα προηγούμενα παιγνίδια, θα συνεχίσουμε και θα είμαστε ενωμένοι. Να μην χαρούν κάποιοι να δουν ότι ο Παναιτωλικός θα βγάλει προβλήματα. Ο Παναιτωλικός με εμένα προπονητή προβλήματα «υγείας» δεν θα βγάλει ποτέ».
 

Σχετικά άρθρα