Τεστάρει και αποφασίζει ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις το προσεχές διήμερο σχετικά με τις επιλογές πρόκρισης που πρέπει να κάνει στην ενδεκάδα για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 
 
Και τα ερωτηματικά είναι αρκετά για τον Πορτογάλο τεχνικό, με γενικό τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιαστεί η ομάδα και ατομικά οι παίκτες έχοντας δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστική δράση, παρά μόνο με προπονήσεις. 
 
Ένα θέμα είναι αν θα βάλει τερματοφύλακα τον Μέγιερι που παίζει πάντα στο Κύπελλο ή αν θα προτιμήσει τον Ρομπέρτο, λόγω των συνθηκών του αγώνα. 
 
Για το δεξί άκρο θα περιμένει τον Ελαμπντελαουί που θα κάνει πιο έντονα προπόνηση και θα δοκιμάσει αν μπορεί να παίξει. Αλλιώς θα μπει ο Σαλίνο. Αριστερά σίγουρος είναι ο Μασουακού, ενώ ο ένας στόπερ θα είναι ο Σιόβας κι ο άλλος ένας εκ των Μποτία, Σαντάνα, Αυλωνίτη. Το πρόβλημα με τον Ισπανό είναι ότι έχει 2,5 μήνες να παίξει και δεν πήρε το ματς προσαρμογής στην Κομοτηνή.
 
Στο κέντρο ο Μανιάτης είναι σίγουρος, με Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι υποψήφιους. Μπορεί να παίξουν και οι δύο και να είναι ένας κλασσικός εξτρέμ, ο Ντοσεβί. Κι ο Τσόρι θα είναι σίγουρα πίσω από τον Μήτρογλου. 
 
Σήμερα θα γίνει στο Καραϊσκάκη (14.00) η παρουσίαση του επετειακού λογότυπου για τα 90 χρόνια του συλλόγου, των δράσεων για τη γιορτή του Ολυμπιακού και θα μιλήσουν ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Γιάννης Μανιάτης. 
 
Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού Γιώργος Κοκολάκης παρακολούθησε τον Νίκο Μαρτίνεζ του Παναιτωλικού στο ματς με την Κέρκυρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους. 

Σχετικά άρθρα