Γιορτή και… Χάρα!

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει σήμερα 90 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου του 1925, με τον πρόεδρό της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει λόγο για 90 χρόνια υπερηφάνειας και να ανακοινώνει την επέκταση του Μουσείου του συλλόγου με μια δαπάνη άνω των 3 εκ. ευρώ. 
 
Την ίδια ώρα σήμερα θα γιορτάσει όλος ο Πειραιάς για την ομάδα-καμάρι της πόλης, με πολλές εκδηλώσεις στη διάρκεια της ημέρας, με ειδικές προσφορές για αγορές του Ολυμπιακού από τα καταστήματα του Πειραιά, αλλά και με μια εντυπωσιακή βραδιά που οργανώνουν οι οπαδοί της ομάδας. 
 
Γύρω στις 8 το βράδυ σε μια μεγάλη έκταση από τα γραφεία της ΠΑΕ έως τη Ζέα θα είναι συγκεντρωμένος κόσμος και θα γίνει ένα πρωτοφανές στα δεδομένα happening ώστε να γιορταστούν με εντυπωσιακό τρόπο τα σημερινά γενέθλια. 
 
Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι αφοσιωμένη φυσικά στον αυριανό επαναληπτικό με την ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
 
Ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει στους Κώστα Μήτρογλου – που έχει θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης – και Ομάρ Ελαμπντελαουί που επίσης έχει μυικό πρόβλημα και δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες ημέρες. 
 
Τη θέση του Μήτρογλου θα πάρει στην κορυφή της επίθεσης ο Φράνκο Χάρα, ενώ αυτή του Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λεάντρο Σαλίνο.
 
Ανοιχτό παραμένει εάν θα παίξει τερματοφύλακας ο Μέγιερι ή ο Ρομπέρτο, όπως και για τον παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας με τον Μποτία να είναι έτοιμος αλλά να ΄χει το μειονέκτημα ότι έχει 2,5 μήνες να αγωνιστεί. 
 
Σήμερα θα γίνει προπόνηση στις 11.00 και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Πορτογάλο προπονητή. 

Σχετικά άρθρα