Απίστευτο! Έχασε 23 βαθμούς σε 15 παιχνίδια

Και όμως είναι αληθινό. Ο ΠΑΟΚ που έκανε πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο, μετά την νίκη στο Καραϊσκάκη, έχασε 23 ολόκληρους βαθμούς σε 15 αγώνες. Μιλάμε για πραγματική κατάρρευση, για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ που αποδεικνύει πως στην ομάδα δεν υπάρχει σωστή νοοτροπία.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Μετά το διπλό επί του Ολυμπιακού ακολούθησαν δεκαπέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αλλά έχασε κάθε επαφή με την πρώτη θέση.
Σε αυτά τα δεκαπέντε παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει επτά νίκες (υπολογίζεται και η νίκη στα χαρτιά επί της Νίκης Βόλου), μία ισοπαλία και επτά ήττες. Η κατρακύλα άρχισε από τα Πηγάδια, όπου ο ΠΑΟΚ υπέστη βαριά ήττα από την Ξάνθη με 4-2. Ακολούθησε η εντός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας με 2-1, αλλά στην επόμενη έξοδο γνώρισε την ήττα-διασυρμό στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 3-0. Οι δύο συνεχόμενες νίκες επί Λεβαδειακού (1-2) και Πανιωνίου (3-2) πήγαν να αλλάξουν το κλίμα, αλλά ήρθε η προσγείωση στην Τρίπολη και η ήττα από τον Αστέρα με 3-0.
Άλλες δύο σερί νίκες επί Καλλονής (2-1) και Πλατανιά (1-0), όπως και η νίκη στα χαρτιά επί της Νίκης Βόλου κράτησαν τον ΠΑΟΚ κοντά στην κορυφή, όμως οι απρόσμενες ήττες από Παναιτωλικό (1-2) και ΟΦΗ (3-1) διέλυσαν τις όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα. Ακολούθησε το 0-0 με τον Ολυμπιακό και τα σκαμπανεβάσματα συνεχίστηκαν με Ατρόμητο (4-0), Βέροια (1-3) και Παναθηναϊκό (4-3).

Σχετικά άρθρα