Ολυμπιακός: Με Αγραβάνη, χωρίς τρεις

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη να παίρνει μέρος σε προπόνηση του Ολυμπιακού μετά από περίπου δυόμισι μήνες, άρχισε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Παρασκευής (13/3, 21:45) με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ για την 10η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο 21χρόνος φόργουορντ, που έπαθε κάταγμα στο αριστερό χέρι μέσα στις Γιορτές και μετά το ντέρμπι του Πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, πήρε μέρος κανονικά στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ασφαλώς είναι παρακινδυνευμένο να θεωρεί ότι θα αγωνιστεί κόντρα στην Φενέρ λόγω του μεγάλου διαστήματος απουσίας του, αλλά το θετικό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι αποκτά μια επιπλέον λύση για την συνέχεια των υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, δεν είχε και σήμερα στην διάθεση του, τους τραυματίες Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μιχάλη Τσαϊρέλη και Δημήτρη Κατσίβελη, η συμμετοχή των οποίων στον αγώνα της Παρασκευής θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σχετικά άρθρα