Είδε τον «χάρο» με τα μάτια της η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεινοπάθησε κόντρα στη Σάλκε και ηττήθηκε στο “Μπερναμπέου” με 4-3, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί χάρις στο υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα στη Γερμανία.

Η Σάλκε κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει τα πάνω-κάτω στη Μαδρίτη και κατάφερε να επιβληθεί της “βασίλισσας” με 4-3, όμως ο Ίκερ Κασίγιας κατά κύριο λόγο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δευτερευόντως, κατάφεραν να κρατήσουν τη Ρεάλ ζωντανή, χαρίζοντάς της την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Το σκορ άνοιξε για τη γερμανική ομάδα ο Φουκς στο 20ο λεπτό, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ισοφαρίζει στο 25′, καταρρίπτοντας με αυτό το γκολ το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που κατείχε ο ίδιος μαζί με τους Ραούλ και Μέσι με 76 τέρματα.

Στο 40′ ο Χούντελαρ έβαλε τη Σάλκε και πάλι μπροστά στο σκορ, με το Ρονάλντο να ισοφαρίζει εκ νέου στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη και τελευταία φορά στο παιχνίδι (3-2) με τέρμα του Μπενζεμά στο 52′, με τον Σανέ να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους σε 3-3 στο 57′.

Το τελικό σκορ (3-4) διαμόρφωσε ο Χούντελαρ στο 84ο λεπτό, με τη Σάλκε να χάνει στη συνέχεια κι άλλες ευκαιρίες για το 5-3 που θα της έδινε και την πρόκριση.

Εν μέσω αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της Ρεάλ και πολλές καθυστερήσεις από τους παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο χρόνο κύλησε και το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους Μαδριλένους να ηττώνται, παίρνοντας ωστόσο το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Αρμπελόα (83′ Νάτσο), Πέπε, Βαράν, Φάμπιο Κοεντράο (58′ Μαρσέλο), Κεντίρα (58′ Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Σάλκε: Βέλενροϊτερ, Μπαρνέτα (81′ Ουτσίντα), Χέβεντες, Ματίπ, Νάστασιτς, Φουχς, Νόιστεντερ, Χέγκερ (57′ Γκορέτσκα), Μάιερ, Τσουπό-Μοτίνγκ (29′ Σανέ), Χούντελααρ.

Σχετικά άρθρα