Λούκας: «Επιστρέφω…»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο ο Ισπανός Λούκας Πέρεθ. Από την στιγμη που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2017, εάν επιμείνει ο Δικέφαλος και τον κρατήσει χωρίς να συνεναίσει σε νέο δανεισμό του, τότε ο Λούκας θα πρέπει να επιστρέψει στην Τούμπα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε δέκα συμμετοχές στην Λα Κορούνια, με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “La voz de galicia” ρωτήθηκε αρχικά:

-Ποιες είναι οι πιθανότητες η συνεργασία σας να μετατραπεί σε συμβόλαιο μακράς διάρκειας;

«Όσο παραμένουμε στην πρώτη κατηγορία, υπάρχουν ανοιχτές πιθανότητες. Αλλά δεν υπάρχει χρόνος τώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Όταν σωθούμε και μαθηματικά, θα συζητήσουμε για το μέλλον μου. Αλλά μην ανησυχείτε, το πρόβλημα δεν θα είναι μεταξύ Λα Κορούνια και Λούκας».

– Φαίνεται ξεκάθαρο ότι θέλεις να μείνεις εδώ…

«Που θα είμαι καλύτερα από το σπίτι μου, με την οικογένεια και τους φίλους μου; Ξέρω όμως ότι είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, κι αν πρέπει να επιστρέψω θα το κάνω γιατί έτσι συμφωνήσαμε. Μου φέρθηκαν πάντα καλά και ένιωσα ότι με αγαπάνε».

-Το πρόβλημα είναι να πειστεί ο ΠΑΟΚ να σε αφήσει με μικρότερο ποσό απ’ ότι προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιό σου;

«Δεν ξέρω. Θα φανεί. Ίσως μετά από αυτό το χρόνο που έπαιζαν χωρίς εμένα, να μην ποντάρουν σε μένα στην Ελλάδα. Ξέρουν ότι τρέφω αγάπη για τον σύλλογο, αλλά δεν ξέρω πώς είναι τα πράγματα τώρα. Αλλά επιμένω. Αν θέλουν να γυρίσουν, θα το κάνω. Κανένα πρόβλημα. Έχει συζητηθεί κάτι. Στη Λα Κορούνια ξέρουν ότι θέλω να μείνω και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας».

– Ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της περιόδου που είχες μεταναστεύσει;

«Το πιο δύσκολο ήταν όταν άρχιζαν να μου λείπουν πράγματα, όπως το να είμαι σε θέση να πάω στο φούρνο, στο σούπερ μάρκετ, για έναν καφέ. Στην Ουκρανία πέρασα καλά, αλλά ήρθε και μία δύσκολη περίοδος για μένα. Είχα συμπαίκτες που δύσκολα έβρισκαν για να φάνε. Δεν πληρωνόμασταν. Μας κορόιδευαν. Ήταν δύσκολα, αλλά τώρα έχουν ξεχαστεί».

– Πώς αισθάνεσαι μετά από ορισμένους δύσκολους μήνες;

«Ικανοποιημένος γιατί έχω ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών. Το γόνατό μου πάει όλο και καλύτερα και δεν θέλω να θυμάμαι όταν έπεσα στο έδαφος. Τώρα το σημαντικό είναι να φτάσω στο 100% της ετοιμότητάς μου».

-Ο ατζέντης σου λεει ότι είσαι ακόμη στο 50% από αυτό που έχει δει στο παρελθόν…

«Ο ατζέντης μου με γνωρίζει καλά. Δεν ξέρω αν είμαι στο 50%, αλλά είμαι ακόμη πίσω. Νιώθω όμως πολύ καλά. Αντέχω 90 λεπτά με μεγαλύτερη ευκολία κάθε φορά».

Σχετικά άρθρα