Ετοιμάζει αλλαγές ο Αναστασίου

Οι τιμωρίες βασικών και αναντικατάστατων ποδοσφαιριστών λόγω καρτών αλλά και τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα μόλις οχτώ ημερών αναγκάζουν τον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου να προχωρήσει σε αλλαγές και ροτέισον προκειμένου να βγει το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας κατά σειρά τον Εργοτέλη, τον Ατρόμητο και τη Βέροια και θέλουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και με περισσότερες δυνάμεις για να συνεχίσουν τον νικηφόρο σερί που έχουν στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και την ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Δεδομένου ότι από το πρώτο ματς με τον Εργοτέλη θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι και υπερπολύτιμοι Σίλντενφελντ και Ζέκα ο κόουτς του Τριφυλλιού αναζητεί τους δύο παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν σε άμυνα και χαφ. Επί του παρόντος, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για κάθε θέση: είτε να παίξει ο Κουτρουμπής στόπερ και να παραμείνει ο Τριανταφυλλόπουλος σε θέση δεξιού μπακ, είτε να επιστρέψει ο παροπλισμένος τις τελευταίες εβδομάδες Μπούρμπος στο δεξί άκρο της άμυνας και να αγωνιστεί στο κέντρο ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Ταυλαρίδη.

Όσον αφορά τον αντι-Ζέκα ο Αναστασίου προσανατολίζεται είτε στη χρησιμοποίηση του Ατζαγκούν (όπως σκεφτόταν να πράξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ) είτε του Σωτήρη Νίνη, είτε ακόμη και των δύο μαζί προκειμένου να πάρει ανάσες και ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Σχετικά άρθρα