Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σημεία του ανδρικού σώματος οι γυναίκες θεωρούν σέξι
Σημεία του ανδρικού σώματος οι γυναίκες  θεωρούν σέξι thumbnail

Σημεία του ανδρικού σώματος οι γυναίκες θεωρούν σέξι

Σημαντικότερα χαρακτηριστικά του σεξουαλικού άνδρα


Έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου 


Γράφει ο Ζήσης Παπαθανασίου, Επίκουρος καθηγητής Γυναικολογίας – ανδρολόγος, διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ζήσης παπαθανασίου
Η ερώτηση αυτή διερευνά το βασικότερο γνώρισμα evds σεξουαλικού άνδρα σύμφωνα με mv άποψη των γυναικών. Από το σύνολο του δείγματος των 300 γυναικών, 92 γυναίκες (ποσοστό 30,7%) θεωρούν ως σημαντικότερο γνώρισμα του σεξουαλικού άνδρα την εξωτερική εμφάνιση, 97 γυναίκες (ποσοστό 32,3%) την ωριμότητα και τη σοβαρότητα, 64 γυναίκες (ποσοστό 21,3%) την καλλιέργεια και το πνευματικό επίπεδο, 16 γυναίκα (ποσοστό 5,3%) την επαγγελματική καταξίωση, ενώ 29 γυναίκες (ποσοστό 9,7%) δηλώνουν κάτι άλλο ή συνδυασμό δύο ή περισσότερων από ns παραπάνω επιλογές. Τέλος, δυο γυναίκες (ποσοστό 0,7%) δεν απάντησαν στην ερώτηση.


Σχόλιο: Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ωριμότητα και η σοβαρότητα αποτελεί για τις γυναίκες της έρευνας σημαντικότερο προσόν του σεξουαλικού άνδρα από ότι η εξωτερική εμφάνιση. Επίσης, περισσότερες από μια στις 5 γυναίκες θεωρούν mv καλλιέργεια και το πνευματικό επίπεδο το σημαντικότερο γνώρισμα του σεξουαλικού άνδρα. Η επαγγελματική καταξίωση δεν φαίνεται να αξιολογείται ιδιαίτερα από τις γυναίκες του δείγματος σαν στοιχείο του σεξουαλικού άνδρα, συγκεντρώνοντας μόνο το 5,3%.


Ελκυστικά σημεία του ανδρικού σώματος


Στην ερώτηση αυτή δίδεται η δυνατότητα επιλογής μέχρι τριών (3) απαντήσεων. Τα ποσοστά προτίμησης είναι τα ακόλουθα (στρογγυλοποιημένα στην πλησιέστερη ακέραια μονάδα): Μαλλιά: 5%, μάτια: 18%, χείλη: 15%, στόμα: 11%, πρόσωπο γενικά: 48%, λαιμός: 8%, στήθος: 18%, χέρια: 19%, γοφοί (οπίσθια): 30%, πόδια: 11%, κοιλιά-περιοχή γεννηπκών οργάνων: 16%, χρώμα (δέρματος κ.λπ.): 3%, σώμα γενικά (βάρος. κατατομή): 59%, ύψος: 17%, άλλο: 4%.


 Αν αθροιστούν οι επιμέρους απαντήσει συμπεραίνουμε ότι το 40% ms προσοχής ms γυναίκας εστιάζεται στο πρόσωπο του άνδρα. Μετά το πρόσωπο και το σώμα που αποτελούν γενικές κατηγορίες και είναι φυσικό να συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά προτίμησης, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι ανδρικοί γοφοί συγκεντρώνουν το υψηλότερο ποσοστό ms γυναικείας προσοχής, πολύ περισσότερο από άλλες πιο «ανδρικές» περιοχές. Ακολουθούν με περίπου ίδια ποσοστά τα μάτια, το στήθος, τα χέρια, η κοιλιά/περιοχή γεννηπκών οργάνων και το ύψος.


Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια στο σύγγραμμα του Δρ. Παπαθανασίου Όλα για το σεξ . Ευχαριστούμε το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο για την παραχώρηση του υλικού


Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο Ανοιχτή Γραμμή Δωρεάν Ενημέρωσης: 210.7233102


Ε-mail: info@sexmedic.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X