Πρίντεζης: «Το ματς κρίνει το πλεονέκτημα»

Ως ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό με την Φενερμπαχτσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι το ματς με τους Τούρκους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κρίνει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό την υπόθεση του πλεοκτήματος της έδρας ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα, Νίκο Ζήση.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αν και απομένουν πολλά ματς ακόμα. Νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η Φενέρ προέρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και αυτό λέει πολλά. Έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες και είναι ουτοπία να μιλάμε για τον καθένα ξεχωριστά. Ο Νίκος έχει προσφέρει αυτά που μπορεί και σίγουρα τους έχει βοηθήσει πολύ από τότε που πήγε», είπε αρχικά ο Πρίντεζης.

Ενώ για τους φίλους του Ολυμπιακού που αναμένεται να γεμίσουν το ΣΕΦ είπε: «Τον ευχαριστούμε για το sold out που έχει κάνει ήδη. Ξέρουμε ότι μας δίνει μεγάλη δύναμη και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε και να φτάσουμε σε μία σημαντική νίκη».

Από την δική του μεριά ο Οθέλο Χάντερ τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Έχουν ψηλά κορμιά που παίρνουν ριμπάουντ και είναι πολύ επιθετικοί. Επίσης, διαθέτουν καλούς γκαρντ που σουτάρουν και μπορεί να σε… σκοτώσουν. Οπότε, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα τους στον πρώτο γύρο, αλλά εμείς με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πρέπει να τους αποτρέψουμε».

Σχετικά άρθρα