«Καταπληκτική σεζόν Ολυμπιακός και Σπανούλης» (vid)

Ο Ολυμπιακός κάνει καταπληκτική σεζόν σύμφωνα με τον Νίκο Ζήση, που αύριο (13/3, 21:45) στο ΣΕΦ θα βρεθεί αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» και του κουμπάρου του Βασίλη Σπανούλη.
Ο 32χρόνος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ σχολίασε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού ότι: «Κάνει ίσως την πιο σταθερή και καλή χρονιά της καριέρας του». Σχετικά με την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση ο Ζήσης επισήμανε ότι: «Θα κριθεί σε ποια ομάδα θα επιβάλλει τον ρυθμό της».
«Σε σχέση με το ξεκίνημά μας έχουμε κάνει αρκετή δουλειά, κερδίζοντας και σε δύσκολες έδρες», παρατήρησε ο Θεσσαλονικιός γκαρντ για την ομάδα του την Φενέρ και εξήγησε: «Αλλά το Τοπ-16 είναι τεράστιο και αύριο αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος κατά την γνώμη μου κάνει μία καταπληκτική χρονιά. Είναι μία ομάδα που γνωρίζει απολύτως τι θέλει ο κάθε παίκτης της να κάνει μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πώς και το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι εντός έδρας φέτος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα».
«Ξέρω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο», συνέχισε ο Ζήσης και υπογράμμισε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, που βρίσκεται στην καλύτερη ψυχολογική και σωματική κατάσταση». 

«Σίγουρα ο Βασίλης Σπανούλης όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό», παρατήρησε ο 32χρόνος γκαρντ για τον στενό φίλο του από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στις «μικρές» Εθνικές ομάδες και επισήμανε: «Φέτος ίσως κάνει την πιο σταθερή και καλή χρονιά της καριέρας του. Αλλά δεν είναι μόνο ο Σπανούλης, είναι τόσοι παίκτες που κάνουν καλή δουλειά. Ο καθένας έχει αποδεχθεί τον ρόλο του και είναι σαν να ξέρει πότε να «χτυπήσει». Έχουν ευδιάκριτους ρόλους και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους, αλλά πιστεύω ότι η άμυνά τους είναι πάρα πολύ δυνατή. Παίζουν στα όρια του φάουλ, παίζουν «βρώμικα». Το ματς θα κριθεί στο ποιος θα επιβάλει τον ρυθμό του, γιατί και εμείς έχουμε βελτίωση σε αυτό το κομμάτι».
«Σίγουρα είναι ότι πιο ευχάριστο», δήλωσε ο Ζήσης για την εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου, συζύγου του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» και σημείωσε: «Επιτέλους ήρθε και η κόρη. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο, τους εύχομαι τα καλύτερα, με το καλό να έρθει το μωρό και να είναι καλά και οι υπόλοιποι παλικαράδες».

Σχετικά άρθρα