Κατραντζής: «Στόχος η βελτίωση των χρόνων μου»

O Χρήστος Κατραντζής ήταν ένας εκ των κολυμβητών της ελληνικής αποστολής, οι οποίοι συμμετείχαν στο διεθνές μίτινγκ της Μασσαλίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν, στα 100μ ελεύθερο, με την επίδοση του (49.07) στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Χρήστος Κατραντζής καθόρισε τους στόχους του για το επόμενο διάστημα, με βάση και το σπουδαίο μίτινγκ όπου συμμετείχε: «Σε δύσκολες συνθήκες κατορθώσαμε να πάρουμε μέρος σε ένα πολύ καλά οργανωμένο μίτινγκ, όπως αυτό της Μασσαλίας, στο οποίο συμμετείχαν σπουδαίοι κολυμβητές. Ήταν μια σημαντική εμπειρία, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία, αμέσως μετά τους Χειμερινούς αγώνες ΟΠΕΝ να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Εγώ έχω κάνει έναν καλό χρόνο, ο οποίος μου έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν και η προετοιμασία μου βασίζεται στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ετοιμότητα για την πολύ σπουδαία διοργάνωση. Στόχος μου είναι στο Καζάν η βελτίωση των ατομικών μου χρόνων και η είσοδος αρχικά στην δεκαεξάδα».

Σχετικά άρθρα