Μεγάλη ανατροπή η Βόλφσμπουργκ

Μεγάλη ανατροπή έκανε η Βόλφσμπουργκ μετατρέποντας το 0-1 σε 3-1 υπέρ της απέναντι στην Ίντερ. Νίκες για Μπριζ (2-1 τη Μπεσίκτας) και Ντνίπρο (1-0 τον Άγιαξ)
Μόλις στο 6′ η Βόλφσμπουργκ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να αντρέψει τα δεδομένα. Ο Παλάσιο σκόραρε για την Ίντερ, αλλά οι Γερμανοί διανύουν περίοδο διαμονισμένης φόρμας (παρά την ήττα από την Άουγκσμπουργκ) και το απέδειξαν σττα λεπτά που ακολούθησαν. Πρώτα ο Νάλντο ισοφάρισε για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία είχε στη σύνθεση της τον Αντελίνο Βιειρίνια που έκανε καλό παιχνίδι. Απολαυστικός ήταν ο Ντε Μπρούιν, ο οποίος σημείωσε τα δύο γκολ της νίκης των Γερμανών στο 63′ και το 76′. Στο παιχνίδι απέκτησε δαιμονιώση ρυθμό και η αλήθεια είναι ότι οι Γερμανοί έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους και να κλειδώσουν την πρόκριση. Με το τελικό 3-1 διατηρούν σαφές προβάδισμα.
Η Ντνίπρο πρώτα εξολόθρευσε τον Ολυμπιακό κι απόψε απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα απέναντι στον Άγιαξ. Πίεσαν από την αρχή οι Ουκρανοί, είχαν τις φάσεις και τελικά βρήκαν γκολ με τον Ζοζούλια στο 30′. Αυτό ήταν αρκετό για τη νίκη, καθώς ο Άγιαξ δεν κατάφερε να απαντήσει. Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία των Ουκρανών σε όλο το ματς, τους επιτρέπει να ονειρεύονται πρόκριση στις “8” καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Η Μπεσίκτας απέκτησε προβάδισμα στην έδρα της Μπριζ με τον Τόρε στο 46′, όμως η απάντηση των Βέλγων ήταν άμεση. Στρίμωξαν τους Τούρκους στα καρέ τους και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς. Πρώτα με το τέρμα του Ντε Σούτερ στο 62′ και ακολούθως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφαέλοφ στο 79′. Όλα παραμένουν ανοικτά και σε αυτό το ζευγάρι.
Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα