Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Οι Πυρήνες σχεδίαζαν να ανατινάξουν τον Κορυδαλλό
Οι Πυρήνες σχεδίαζαν να ανατινάξουν τον Κορυδαλλό thumbnail

Οι Πυρήνες σχεδίαζαν να ανατινάξουν τον Κορυδαλλό

Ποιος ήταν ο ρόλος του Χριστόδουλου Ξηρού, του «Ιάσωνα» και της Αγγελικής στην επιχείρηση «Γοργοπόταμος».


Με έκτακτη ηλεκτρονική σημείωση, οι έγκληστοι «Πυρήνες» δίνουν το σύνθημα σε όλους τους τομείς για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού στις 4 Ιανουαρίου 2015, εξαιτίας των μεταγωγών κρατουμένων στις φυλακές τύπου Γ στον Δομοκό.


Από το σύνολο των σημειώσεων, η ομάδα κρούσης δεν φαίνεται να υπερέβαινε τα 4 άτομα, αλλά ευελπιστούσαν στην επιτυχία της βόμβας – «πυραύλου» και την άμεση υποβοήθησή τους από εκείνους που θα δραπέτευαν και θα εξοπλίζονταν άμεσα.


Δίνουν τους ρόλους, τα χρονοδιαγράμματα, τα σημεία κρούσης, τον τρόπο και τα σχεδιαγράμματα για τις κινήσεις του εκτελεστικού πυρήνα και εκείνων που εσωτερικά των φυλακών θα προέβαιναν σε παράλληλες κινήσεις αιφνιδιασμού.


Είχαν προμηθευτεί… ωτοασπίδες, τους κωδικούς της πόρτας του θυρωρείου, ακόμη και σκοινιά για να πηδήξουν πάνω από τη μάντρα των φυλακών στην περίπτωση που η βόμβα «δράκος» των 148 κιλών και 700 γραμμαρίων δεν προκαλούσε την κατάρρευσή του.


 


www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X