Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ρωμανιάς: Με το PSI κούρεψαν κατά 75% τα αποθεματικά των Ταμείων
Ρωμανιάς: Με το PSI κούρεψαν κατά 75% τα αποθεματικά των Ταμείων thumbnail

Ρωμανιάς: Με το PSI κούρεψαν κατά 75% τα αποθεματικά των Ταμείων

Ο γ.γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Ρωμανιάς αποκάλυψε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν με το PSI αρχικά με ένα κούρεμα κατά 40% έως 55% και τα υπόλοιπα που έμειναν στα αποθεματικά των ταμείων ξανακουρεύτηκαν με αποτέλεσμα το συνολικό κούρεμα στα ασφαλιστικά ταμεία να φτάσει το 75%.


Επιπλέον ο γ.γ. Κοινωνικής Ασφάλισης στην εκπομπή ΠρωινόΑΝΤ1 κατήγγειλε ότι έχει ευθύνες η Εθνική Αναλογιστική Αρχή που δεν ήρθαν οι αναλογιστικές μελέτες για τα ασφαλιστικά ταμεία στην Βουλή όπως έπρεπε. "Καμία αναλογιστική μελέτη για τα ασφαλιστικά ταμεία δεν ήρθε στη Βουλή." Σε έγγραφό της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, η ίδια υποστηρίζει ότι έπρεπε να συνυπολογιστούν οι περιουσίες και αποδόσεις για τα περιουσιακά στοιχεία των ταμείων. Η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε για τις αναλογιστικές μελέτες με βάση τις οποίες μειώθηκαν οι συντάξεις είναι καθαρά της τρόικα.


Δεν αξίζουν ούτε 1 ευρώ υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και εν συνεχεία ο Γ. Ρωμανιάς υποστήριξε ότι "δεν είναι ένα ευρώ, αλλά 36 εκ. ευρώ"!


Κατά τα άλλα σύμφωνα με την σημερινή αφήγηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βάση τα στελέχη της στις πρωινές τους εμφανίσεις στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές των τηλεοπτικών καναλιών "ποτέ" δεν συναντήθηκαν με την τρόικα οι υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης (!)avgi.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X