Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα SOS της εβδομάδας, από 13 έως 19 Μαρτίου
Τα SOS της εβδομάδας, από 13 έως 19 Μαρτίου   thumbnail

Τα SOS της εβδομάδας, από 13 έως 19 Μαρτίου

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;


Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους


Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν… σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.


*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*


Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και… καλή σου επιτυχία!


Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)


______________________________________________________________


Από 13/3 έως 19/3


Βρισκόμαστε στις παραμονές μιας σημαντικής ηλιακής έκλειψης (γίνεται στις 20 Μαρτίου) στην οποία όμως θα αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο δελτίο SOS. Το μόνο που θα σημειώσω για την ώρα είναι ότι σε παγκόσμια κλίμακα η συγκεκριμένη έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει ένα σοβαρό θέμα στην Δημόσια Υγεία αλλά και μια τουλάχιστον σημαντική στρατιωτική εμπλοκή.


Στο μέτωπο των αργών πλανητών, ξεχωρίζει βέβαια το καταλυτικό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα (το τελευταίο της σειράς), το οποίο κλείνει με ακρίβεια την Τρίτη αλλά ουσιαστικά έχει μια μακρά εμβέλεια χρονικής επιρροής.
Εξ άλλου και τα αμέσως επόμενα χρόνια η γωνιακή απόσταση των δύο πλανητών θα κυμαίνεται κοντά στις 90 μοίρες, πρακτικά δηλαδή το τετράγωνο τους θα είναι ενεργό, επιφέροντας πολλές ακόμη ανατροπές, αποκαλύψεις και φυσικά μηδενισμούς.


Επί προσωπικού, θα έχεις πολύ καλούς λόγους να περιμένεις τα… πάντα, αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως του δευτέρου δεκαημέρου. Επίσης όσον αφορά στο συγκεκριμένο τετράγωνο μπορεί να σε «πιάσει» αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης ή Ιχθύς γεννημένος κοντά στις 12/6, 13/9, 13/12 και 12/3 αντίστοιχα.
Κι εδώ ένα από τα βασικά «μυστικά» για την ορθή διαχείριση της όψης είναι να δρομολογήσεις εσύ τις αλλαγές, πριν έρθουν να σε… βρουν! Ακόμη κι αν φαινομενικά εγκαταλείπεις κάτι «σίγουρο», οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.


Πολύ πιο «εκφραστική» πάντως αναμένεται να είναι η σύνοδος Άρη-Έριδος, η οποία γίνεται με ακρίβεια το μεθεπόμενο Σάββατο 21/3 στην 22η μοίρα του Κριού αλλά ως είθισται μπορεί να σε επηρεάσει από αρκετές ημέρες νωρίτερα.


Εφαρμογές: Σκληρή αλλά αποδοτική εργασία. Τεχνικές εργασίες, τεμαχισμός. Απολύμανση. Ένα ιατρικό επίτευγμα. Χρήση σύγχρονων μηχανημάτων, ρομποτική. Διεκδίκηση εργασιακών δικαιωμάτων.
SOS: Προσβολή από ένα επιθετικό μικρόβιο. Αστοχία υλικού. Ένα σοβαρό δυστύχημα εξ αιτίας τεχνικού λάθους. Στρατιωτική αντιπαράθεση. Ηλεκτρονικός πόλεμος. Αναστάτωση σε μονάδες νοσηλείας, φωτιά, έκρηξη. Κίνδυνος σε στρατιωτική μονάδα. Αντιπαράθεση με υφισταμένους, απεργία. Απόλυση. Εργατικό άτυχημα, καταστροφή παραγωγικής μονάδας.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ζυγούς, Παρθένους αλλά και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί κοντά στις 18/3.


Αυτήν την περίοδο δεσπόζει ακόμη η «κρυφή» αντίθεση ανάμεσα στον τροπικό Δία και τον αστρικό Ποσειδώνα (Λέων-Υδροχόος, 13η μοίρα), μια όψη ιδανική για καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.


Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δράσεις. Ανθρωπιστικό έργο. Μια μεγάλη ανακούφιση, Ίδρυση ενός θρησκευτικού η μεταφυσικού φορέα. Επαφή με το Θείο, θαύμα. Γέννηση μιας ιδεολογίας. Κέρδη από εμπόριο «εναλλακτικών» ειδών (κρύσταλλοι, αρώματα, φυλαχτά κλπ).
SOS: Μια μεγάλη κομπίνα. Κερδοσκοπία επάνω στον πόνο των άλλων.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Λέοντες, Υδροχόους, Ιχθύες και Τοξότες


 


Ας δούμε τώρα όλες τις πλανητικές όψεις του τρέχοντος επταημέρου με χρονική σειρά, ξεκινώντας από την «κληρονομιά» του προηγούμενου.


Την Πέμπτη, ο τροπικός Ήλιος συναντά τον αστρικό Άρη στην 21η μοίρα των Ιχθύων, επισημαίνοντας ένα μαχητικό, αγωνιστικό και περιπετειώδες διήμερο.


Εφαρμογές: Δράση, αγωνιστικό πνεύμα. Μια αποφασιστική διεκδίκηση, μια νίκη. Γρήγορη διεκπεραίωση. Γυμναστική, σπορ. Σεξουαλική δύναμη.
SOS: Αυθαιρεσίες, «τσαμπουκάδες». Ατυχήματα πάσης φύσεως. Οξύς πόνος, πρήξιμο, υψηλός πυρετός.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Ιχθύες, Παρθένους και Ζυγούς.


 


Την Κυριακή, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με την Δήμητρα (Ιχθύες-Αιγόκερως, 25η μοίρα), φέρνοντας στο προσκήνιο, συζητήσεις και συμφωνίες σε σχετικά υψηλό επίπεδο.


Εφαρμογές: Συσκέψεις, διαβουλεύσεις, διαπραγματεύσεις. Μια νομική πράξη. Μια πολιτική απόφαση. Συνάντηση με ένα σημαίνον πρόσωπο. Κλίμα συνεργασίας. Βελτίωση των δημοσίων σχέσεων. Συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση.
SOS: Ενασχόληση με τις ζωές των άλλων.


Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ιχθύες, Παρθένους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά και τους Καρκίνους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 21/6.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/71348-ta-sos-tis-evdomados-apo-13-eos-19-martioy#ixzz3UGxO4KZE

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X