Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερμής στους Ιχθείς: Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ερμής στους Ιχθείς: Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Ερμής στους Ιχθείς: Η λογική παρασύρεται από την ευαισθησία. Προβλέψεις για τα ζώδια.

τις 13 Μαρτίου, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 31 Μαρτίου, όπου και θα περάσει στο ζώδιο του Κριού.

 

Στο ζώδιο του Ιχθύ ο Ερμής βρίσκεται σε πτώση, αφού όπως γνωρίζουμε κυβερνά και βρίσκεται σε έξαρση στο πολικό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, ο Ερμής δεν μπορεί να αποδώσει καλά, αφού η λογική του παρασύρεται από την ευαισθησία και τα συναισθήματα του Ιχθύ, με αποτέλεσμα να χάνεται η αντικειμενικότητά του. Ο ρομαντισμός πρωτοστατεί, ενώ η διαίσθηση και η έμπνευση υπερτερούν της νόησης, γεγονός που «ενοχλεί» τον Ερμή που έχει ως απόλυτο και μοναδικό μέτρο το μυαλό. Αυτό ωστόσο για μας τους “κοινούς” θνητούς δεν είναι κακό, ειδικά όταν το συναίσθημα μας ωθεί σε καλές πράξεις. Έτσι, το διάστημα αυτό θα είμαστε περισσότερο ρομαντικοί και οι πράξεις μας θα καθοδηγούνται από τα συναισθήματα και τη διαίσθηση. Το μόνο «κακό» είναι ότι μπορεί να παρασυρθούμε από όνειρα και ψευδαισθήσεις και να «κυνηγήσουμε» ουτοπίες.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ερμή στους Ιχθείς.


Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από την συγκεκριμένη διέλευση είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Αντίθετα, πρέπει να προσέχουν οιΔίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς που μπορεί να παρασυρθούν σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Ερμής στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 13 Μαρτίου, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 31 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό ο πλανήτης της λογικής, θα «ξυπνήσει» αναμνήσεις από το παρελθόν και θα σε αναγκάσει να ανακαλέσεις κάποιες απόψεις σου που σχετίζονται με τα οράματα και τις επιθυμίες σου. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι η δουλειά που κάνεις δεν σε ικανοποιεί και να αναζητήσεις μια νέα πορεία που πάντα ονειρευόσουν. Βέβαια, ανάλογα με την ηλικία σου, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι εφικτό αλλά μπορεί και όχι. Γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις τις προσπάθειές σου, χωρίς να αφήσεις κάτι σίγουρο, πριν εξασφαλιστείς. Επίσης, είναι πιθανό να νοσταλγήσεις έναν έρωτα από το παρελθόν και να προσπαθήσεις να τον προσεγγίσεις. Επιστρέφει άτομο από τα παλιά; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η είσοδος του Ερμή στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου θα αποτελέσει μια θετική επιρροή για το ζώδιό σου, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τους φίλους σου, τις επιθυμίες σου και τις φιλοδοξίες σου. Έτσι μέχρι και τις 31 Μαρτίου, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν πολλά άτομα που είναι διατεθειμένα να σου προσφέρουν την βοήθειά τους και δεν θα πρέπει να διστάσεις να ζητήσεις την συμβουλή τους. Ανάλογη εύνοια υπάρχει και στην αισθηματική σου ζωή, όπου η σχέση σου πρόκειται να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, και να σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Τέλος, μια ανοδική πορεία θα πάρουν και τα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις εδώ και καιρό. Ποιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει από τον φιλικό σου κύκλο; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 13 Μαρτίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και θα σε παροτρύνει να κάνεις ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου να κατακτήσεις μια καλύτερη θέση. Έτσι, μέχρι και τις 31 Μαρτίου, οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν και θα θελήσεις να διευρύνεις τις επαφές σου, ώστε να βρεθείς κοντά σε άτομα που μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πιθανό να αυξηθούν, η θέλησή σου και η προθυμία σου να αναλάβεις οτιδήποτε, θα έχουν ως αποτέλεσμα να σταθεροποιήσεις την θέση σου, να πάρεις μια προαγωγή, ή να αναλάβεις ένα νέο πόστο. Τέλος, αν δεν είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά που έχεις, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσεις μια νέα. Έρχεται επαγγελματική ευκαιρία; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 


Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 13 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, αφού θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία του. Έτσι, μέχρι και τις 31 Μαρτίου, έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις νέες συνεργασίες, συναλλαγές ή και ταξίδια που θα διευρύνουν τις προοπτικές σου. Τα άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες, ή συμβουλές και γι' αυτό θα πρέπει να τους αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο. Δεν αποκλείεται επίσης μια καινούργια γνωριμία να σου ανοίξει νέους δρόμους ή να πάρει ερωτικές προεκτάσεις. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια θετική διέλευση, που θα σε απαλλάξει από πολλές ταλαιπωρίες του παρελθόντος. Ποιο πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το παρελθόν σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η είσοδος του Ερμή από τις 13 Μαρτίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δίνει την ικανότητα να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου υποθέσεις και να καλλιεργήσεις μια νέα φιλοσοφία που θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη. Ίσως μάλιστα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να έρθεις σε επαφή με οφειλέτες και πιστωτές και να συζητήσεις νέες ρυθμίσεις που εξυπηρετούν και τις δυο πλευρές, και που σίγουρα θα σε ευνοήσουν στο έπακρο. Επιπλέον, αν έχεις στο νου σου να προχωρήσεις σε μια επένδυση, τώρα μπορείς να πάρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ώστε να πάρεις την τελική σου απόφαση. Η συγκεκριμένη διέλευση όμως είναι πιθανό να “ξεθάψει” συναισθήματα που κρατάς μέσα σου, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην αναβίωση ενός παλιού έρωτα. Ποιο πρόσωπο επιστρέφει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Έτσι, μέχρι και τις 31 Μαρτίου, θα διαπιστώσεις ότι οι ανάγκες σου και τα ενδιαφέροντά σου παραμερίζονται για χάρη των αγαπημένων σου και ίσως νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις μαζί τους τα προβλήματά τους ώστε να τους βοηθήσεις να βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Εκείνο φυσικά που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην παρασυρθείς τελείως από τις δικές τους επιθυμίες και παραμελήσεις τον εαυτό σου, γιατί σ' αυτή την περίπτωση, θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα. Τι άλλο πρέπει να προσέξεις στις σχέσεις σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλεΝΙΚΗ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X