Αρχική / More / Anna's Notes / 200 επώνυμοι σχεδιάζουν τσάντες για τους Γιατρούς του Κόσμου
200 επώνυμοι σχεδιάζουν τσάντες για τους Γιατρούς του Κόσμου thumbnail

200 επώνυμοι σχεδιάζουν τσάντες για τους Γιατρούς του Κόσμου

Η CREAID «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Η CREAID, ένας νεοσύστατοs μη κερδοσκοπικόs οργανισμός που υπηρετεί τις θεμελιώδεις αρχές του αμοιβαίου σεβασμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δημιουργεί και προσφέρει τη βοήθειά τηs στους Γιατρούς του Κόσμου.


Οι Tote Bags θα γίνουν αντικείμενο δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο One Athens, ενώ η αντίστοιχη έκθεση θα ξεκινήσει τη λειτουργία της, το Σάββατο 28 Μαρτίου.


Η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος του σωματείου, προσκάλεσε 200 συνανθρώπους μας κυρίως από τον καλλιτεχνικό, τον επιχειρηματικό  και το δημοσιογραφικό χώρο να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά μία κινητής μονάδας απαραίτητης για τους Γιατρούς του Κόσμου.Οι θετικές απαντήσεις ήταν καταιγιστικές κι έτσι οι 200 συμμετέχοντες κλήθηκαν να σχεδιάσουν τη δική τους μοναδική Tote Bag. Οι Tote Bags θα γίνουν το αντικείμενο της δημοπρασίας που θα πραγματοποιηθεί στην ομώνυμη σελίδα του σωματείου στις αρχές Απριλίου.


Την πρόοδο της δημιουργίας των Tote Bags αλλά και όλες τις συμμετοχές, ανάμεσα στις οποίες είναι και οι Αλέκος Φασιανός,  Παναγιώτης Τέτσης,  Vassiliki,  Deux Hommes,  Βίκυ Καγιά, Ελενα Κουντουρά,  Κατερίνα Παναγοπούλου, Danelian, Lalaounis,  Σοφία Κοκοσαλάκη,  Loukia,  Vrettos Vrettakos,  Αντώνης Ρέμος,  MI-RO,  Νίκος Κούλης και πολλοί άλλοι, θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι,  τόσο μέσω του website  (www.creaid.com),  μέσω της επίσημης σελίδας του σωματείου στο facebook, όσο και στο Instagam με το όνομα CreaidGreece.


Σοφία ΚοκοσαλάκηDeux HommesMI-ROH δημοπρασία θα γίνει την 1η Απριλίου στο  One Athens. 
Απολαύστε μερικές από τις τσάντες  που σχεδιάστηκαν για το συγκεκριμένο σκοπό


Κατερίνα ΓκαγκάκηΜαρία ΦιλοπούλουΘανάσης Λάλας
Σοφία ΒαχάρηΓιώργος ΠαπαλέξηςΛάουρα ΛαλαούνηΜυρτώ ΣταυροπούλουNikos Pattixis 


Γιάννης Αδαμάκης 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X