«Θα είναι η μεγαλύτερη γιορτή, χωρίς επεισόδια»

Για ένα από το καλύτερα Final 4 των τελευταίων χρόνων έκαναν λόγο οι διοργανωτές του θεσμού, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Σύρο. 
Ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας πήρε πρώτος το λόγο και δήλωσε: «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ της ΕΟΠΕ. Πιστεύω ότι αυτό το διήμερο θα είναι ίσως η μεγαλύτερη γιορτή του βόλεϊ το Φάιναλ-4. Βρισκόμαστε σε ένα φιλόξενο μέρος και θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο και την Περιφέρεια, την Περιφέρεια και το Δήμο. Να ευχαριστήσω όλες της ομάδες και αυτές που έφτασαν στο τέλος αλλά και όλες όσες συμμετείχαν από την αρχή αυτή του ταξιδιού. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή, να την χαρούν όλοι. Να ευχαριστήσω επίσης την ΝΕΡΙΤ που θα καλύψει τη διοργάνωση. Εύχομαι υγεία και καλά αποτελέσματα».
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης ανέφερε: «Σας καλωσορίζω στη Σύρο, στην πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα –αν όχι το καλύτερο-όλων των εποχών. Αυτό οφείλεται στις ομάδες που συμμετέχουν. Ως άνθρωπος του βόλει εύχομαι του χρόνου ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί σε ένα γήπεδο μεγαλύτερο γήπεδο γιατί το βόλεϊ αξίζει περισσότερα από αυτά που του αφήνουν να διεκδικήσει. Είναι μεγάλη χαρά που είστε όλοι εδώ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε αυτή η διοργάνωση να είναι μια πραγματική γιορτή. Ο καλύτερος ας κερδίσει αν και πολλές φορές στον αθλητισμό κερδίζει και ο πιο τυχερός. Όποιος κι αν κερδίσει θα τον χειροκροτήσουμε όλοι. Κλείνω με την ευχή να διεξαχθούν οι αγώνες όπως όλοι επιθυμούμε».
Για τα μέτρα ασφαλείας και τη βία: «Έχουμε κάνει επανειλημμένες συσκέψεις είμαστε σε καλό δρόμο και έχουν βοηθήσει όλα τα σωματεία. Όλοι έχουν διάθεση να διεξαχθεί ένα Φ4 χωρίς επεισόδια. Όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Ακόμα και οι επίσημοι όλοι είναι με ονομαστική κάρτα, θα υπάρχουν τρία σημεία ελέγχου και σωματικός έλεγχος σε όλους ακόμα και σε εμάς. Αυτό είναι σημειολογικό. Θα είναι γιορτή. Αν κάποιος τολμήσει να κάνει το παραμικρό θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή θα το μετανιώσει πικρά. Είναι απειλή για τους χούλιγκανς αυτό, όπως αυτοί απειλούν τις διοργανώσεις».
Ο Δήμαρχος Σύρου, Γιώργος Μαραγκός είπε: «Καλωσορίζουμε τις αποστολές, τους δημοσιογράφους, φιλάθλους και όλους του συντελεστές που θα συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αυτή η φιλοξενία του Φάιναλ-4 στη Σύρο. Ο δήμος και το νησί ζει και αναπνέει για το βόλεϊ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ομάδα που προβάλλει και διαφημίζει το νησί μας, δημιουργεί πρότυπα και ιδεώδη στη νεολαία μας να ασχολείται με τον αθλητισμό. Αυτή η διοργάνωση είναι σημαντικό που φιλοξενείται εδώ και για όλους τους φίλους του βόλεϊ θα είμαστε στο επίκεντρο όλης της εβδομάδας. Έχουμε καλύψει τα τεχνικά προαπαιτούμενα για το γήπεδο και πιστεύω ακράδαντα ότι θα δικαιωθούμε και η διοργάνωση θα είναι μια από τις καλύτερες. Εγώ δεν το κρύβω υποστηρίζω το Φοίνικα Σύρου αλλά νικητές θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες, όλες οι ομάδες και το νησί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΕΟΠΕ γιατί διαπίστωσε ότι έχει να κάνει με αξιόπιστους συζητητές με το Δήμο και την Περιφέρεια και δεσμεύομαι ότι θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το βόλεϊ». Όσον αφορά το θέμα της βίας δήλωσε: «Το βόλει είναι πολιτισμένο άθλημα όπως και το νησί της Σύρου. Θέλω να ευχαριστήσω το λιμεναρχείο και την αστυνομική διεύθυνση της Σύρου. Αν και εφόσον συμβεί παρασπονδία θα πρέπει όσοι αγαπάμε το βόλεϊ να το απομονώσουμε εγκαίρως».

Σχετικά άρθρα