Να διευρύνει το σερί του

Με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του επί εφτά αγώνες ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται το μεσημέρι του Σαββάτου (15.00) στο Παγκρήτιο. Οι Πράσινοι που προέρχονται από τις σημαντικές νίκες επί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές του στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν για το Τριφύλλι καθώς ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τον ασθενή Πράνιτς και τους Ζέκα, Σίλντενφελντ που είναι τιμωρημένοι.

Αναφορικά με την ενδεκάδα υπάρχει η σκέψη ακόμη και για χρησιμοποίηση του παροπλισμένου το τελευταίο διάστημα Δώνη, ενώ επίσης θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και ο Χουχούμης αντί του Νάνο, ο Ατζαγκούν ως αντι-Ζέκα και ο Νίνης αντί του Πέτριτς. Βέβαιη θεωρείται η παρουσία του Κουτρουμπή αντί του Σίλντενφελντ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Νίνης Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μαυρίας και Μέντες.

Σχετικά άρθρα