Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ρωμανιάς: Απαντά στης φήμες για παύση μισθών και συντάξεων
Ρωμανιάς: Απαντά στης φήμες για παύση μισθών και συντάξεων thumbnail

Ρωμανιάς: Απαντά στης φήμες για παύση μισθών και συντάξεων

Ο κ. Ρωμανιάς προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση των φημών για στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις, οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει μετά τις καταγγελίες Παναρίτη για τις σχετικές αιτιάσεις των στελεχών του Brussels Group.


Εξασφαλισμένη είναι η ρευστότητα σύμφωνα με τον Γιώργο Ρωμανιά ο οποίος διαβεβαίωσε ότι οι συντάξεις θα καταβάλλονται κανονικά.


«Η ρευστότητα είναι εξασφαλισμένη και οι συντάξεις θα καταβάλλονται κανονικά», τόνισε και πρόσθεσε: «το θέμα είναι τι θα γίνει μετά από 5-10 χρόνια. Το σύστημα το πήραμε παραλυμένο. Υπάρχει ανάγκη ανάτασης των δημοσίων ταμείων».


Ο κ. Ρωμανιάς, διευκρίνισε ότι «η κυρία Παναρίτη διευκρίνισε ότι αυτό έγινε πριν το 2015. Αυτό έγινε την περίοδο του 2014».


Ερωτηθείς εάν του ζητούσαν να κόψει μισθούς και συντάξεις, ο κ. Ρωμανιάς σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «καλύτερα να έκοβα το χέρι μου», ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανείς στη σημερινή κυβέρνηση που θα έκανε μία τέτοια εισήγηση.


www.madata.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X