Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Σάββατο και οργάνωση δεν πάει αλλά η μέρα απαιτεί μια συγκράτηση, μια σύνεση και καλοσχεδιασμένα πλάνα προς εφαρμογή και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου. Θα καταφέρεις να κερδίσεις το άτομο που θέλεις μόνο αν του εμπνεύσεις σιγουριά και εμπιστοσύνη γι' αυτό μάλλον θα πρέπει να σταματήσεις τα παιχνίδια.
Σε σχέση: Δεν είναι κακό να ξεκινήσετε κάποια σχέδια με το σύντροφό σου για το άμεσο μέλλον όσο κι αν σου φαίνεται ότι ακόμα είναι νωρίς. Καλό θα ήταν πάντως να σκεφτείτε και ένα εφεδρικό πλάνο σε περίπτωση που δεν πάνε όλα όπως τα υπολογίζετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι ρυθμοί σου συμβαδίζουν με της ημέρας καθώς δε θέλεις να βιαστείς σε τίποτα και θα κάνεις τις κινήσεις σου προς ένα άτομο, μόνο κι αν επιβεβαιώσεις πλήρως ότι τρέφει τα ίδια αισθήματα με σένα. Δεν θέλεις να ρισκάρεις και σε καμία περίπτωση δε θα αφήσεις να σε παρασύρουν οι δικές σου επιθυμίες.
Σε σχέση: Ακόμα και σήμερα θα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις ή σε επαγγελματικές συναντήσεις που θα φάνε αρκετό από το χρόνο σου, σε απογοήτευση του συντρόφου σου που περίμενε να περάσετε τη μέρα μαζί.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Πολύ ψύχραιμα και έξυπνα θα αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα που ίσως προκύψει σήμερα, επιδεικνύοντας σοβαρότητα και υπευθυνότητα γιατί το συγκεκριμένο άτομο σε ενδιαφέρει πολύ. Δεν μπορείς να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, ούτε όμως και να του δώσεις γην και ύδωρ γιατί φοβάσαι ότι θα σε κάνει μετά ό, τι θέλει.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονο το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σου σήμερα αλλά και ένας μικρός ανταγωνισμός που μπορεί αν κάποιος από τους δύο δε βάλει τον εγωισμό του στην άκρη να οδηγήσει σε μια κόντρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις ένα συγκεκριμένο πρότυπο σχέσεων στο κεφάλι σου κι αυτό είναι που ορισμένες φορές σε οδηγεί σε προσωπικά αδιέξοδα αφού συχνά δεν γίνεται να εφαρμοστεί επακριβώς. Όμως καλό θα ήταν να αφουγκραστείς περισσότερο τα πράγματα γιατί πολλά αλλάζουν και πρέπει να το κάνεις κι εσύ ώστε να είναι πιο εύκολο να βρεις την ευτυχία σου.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου αποφασίζεις να πάρεις πρωτοβουλίες στη σχέση σου, ίσως γιατί θα αντιληφθείς ότι έτσι όπως βαδίζει καταπίνεστε από υποχρεώσεις και προβλήματα και δε σας μένει χώρος και χρόνος για σας τους δύο.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Πάντα υπάρχει μέσα σου ο φόβος μήπως εκτεθείς, αν ξανοιχτείς πολύ και σήμερα μάλλον θα αυξηθεί και θα σε βάλει σε δίλημμα αν πρέπει ή όχι να μιλήσεις σε κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη πιστεύεις ότι αν δε δείξεις και τίποτα θα περάσεις άλλο μήνυμα. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα αν κρατάς το μέτρο.
Σε σχέση: Πιθανόν να φταίει η κούραση και δεν έχεις τόσα κέφια σήμερα αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από υποχρεώσεις και άγχη, βρίσκοντας κάτι ευχάριστο να κάνετε με το σύντροφό σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένας φίλος σου ίσως γίνει μεσολαβητής προσπαθώντας να σου κάνει προξενιό με ένα άτομο που κατά τη γνώμη του σου ταιριάζει πολύ και σου το παρουσιάζει ως σοβαρό και υπεύθυνο. Είναι πολύ πιθανό να σε πείσει για μια έξοδο ώστε να ειδωθείτε από κοντά για να διαπιστώσεις αν σου αρέσει και μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ σας.
Σε σχέση: Κάτι δε λειτουργεί σωστά ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και ενδέχεται να καταλήξεις στο ότι οφείλεται στο γεγονός ότι και οι δυο είστε πολυάσχολοι αυτό τον καιρό και δεν αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας.Διαβάστε τη συν'εχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/71398-erotiko-oroskopio-14-3#ixzz3UM8QDkin

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X