Μπεργκ: «Βαρετό χωρίς οπαδούς»

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι είναι βαρετό να παίζεις σε άδεια γήπεδα, ενώ αναφορικά με τη μάχη του τίτλου υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να νικήσουν στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν για να μείνουν κοντά στην κορυφή.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:
«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που πέτυχε κι ένα γκολ. Κάναμε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι. Η νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα κοιτάζουμε τον Ατρόμητο, που είναι μια καλή ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί. Έχουμε καλή ψυχολογία. Μετά έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Στόχος μας είναι οι έξι βαθμοί στα δυο παιχνίδια, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή».
Για τις άδειες εξέδρες: «Είναι δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Είναι το ίδιο και για τις δυο ομάδες. Είναι βαρετό. Παίζεις για τους φιλάθλους. Παίξαμε και νωρίς το μεσημέρι. Εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες».
Για τη μάχη του τίτλου: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Όλα είναι πιθανά. Η διαφορά των έξι βαθμών είναι σημαντική, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες και να διατηρήσουμε την πίεση στον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα