«Διπλό» με Μοράτα η «Γιούβε» (video)

Ένα γκολ για την Γιουβέντους ήταν αρκετό, ώστε να πάρει, η «μεγάλη κυρία» να πάρει τη νίκη με 1-0 στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα» κόντρα στην Παλέρμο για την 27η αγωνιστική και έτσι η πρωταθλήτρια έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Λυτρωτής… για την «Γιούβε» ήταν ο Μοράτα!   

Η Γιουβέντους συνέχισε το αήττητο σερί που έχει… χτίσει, ενώ έχει μόλις μια ήττα με 19-7-1. Έτσι, είναι στο +14 από την 2η Ρόμα (έχει έναν αγώνα λιγότερο). Η γηπεδούχος δεν νίκησε για 4η αγωνιστική (0-2-2) και με 35 βαθμούς παρέμεινε στο -7 από την 5η θέση και την Φιορεντίνα…  

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και οι «μπιανκονέρι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στη δημιουργία φάσεων. Ο Μοράτα στο 70’ με εκπληκτικό τέρμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σορεντίνο και έτσι διαμόρφωσε το τελικό 1-0…
Οι συνθέσεις
ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Βιτιέλο, Τέρζι, Αντέλκοβιτς, Ρισπόλι, Ριγκόνι, Μαρέσκα (63’ Γιαγιάλο), Μπαρέτο (76’ Μπελότι), Νταπρέλα (83’ Έμερσον),  Βάσκεθ, Ντιμπαλά.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ, Στουράρο (46’ Βιντάλ), Μαρκίσιο, Περέιρα, Ντε Τσέλιε (77’ Παντόιν), Τέβεζ, Γιορέντε (60’ Μοράτα).


Σχετικά άρθρα