Χουγκάζ: «Πανιώνιος ίσον μπάσκετ»

Ο Κρις Χουγκάζ μετά την νέα ήττα του Πανιωνίου, αυτή την φορά στην Αμαλιάδα, από τον Κόροιβο τα… είχε με την ατυχία που έχει πλήξει την ομάδα του.
«Αυτή η στιγμή είναι πάρα πολύ οδυνηρή, γιατί είναι άλλη μια ήττα σε μια μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «κυανέρυθρων» και εξήγησε: «Προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείς. Υπάρχουν κομμάτια που λείπουν σε αυτή την ομάδα. Η διοίκηση έχει κάνει προσπάθειες να φέρει παίκτες, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι απίστευτα και τεράστια. Εχθές έκανε… άλλη ομάδα προπόνηση, καθώς υπήρχε ο Γκίνιαρντ, το δελτίο του οποίου δεν πρόλαβε να εκδοθεί για λόγους γραφειοκρατίας. Υπήρχε ο Ταπούτος που είναι ένας πάρα πολύ έμπειρος παίκτης και τραυματίστηκε για δεύτερη φορά. Ήρθα με όλη μου την ψυχή να βοηθήσω την ομάδα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, όπου βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς. Με παιδιά που έχουν ψυχή, πάθος και διάθεση, αλλά έχουν καταρρεύσει από τα προβλήματα».
«Η διοίκηση έχει προσπαθήσει και τώρα προς το τέλος είχε προσπαθήσει να φέρει παίκτες αρκετά καλούς, οι οποίοι δεν σας κρύβω ότι δεν ήθελαν να έρθουν», αποκάλυψε ο Χουγκάζ και συνέχισε: «Συν το ότι η αγορά δεν είναι πλέον πολύ μεγάλοι. Ο Χάνκοκ απέκτησε σοβαρό πρόβλημα θα χάσει όλη τη σεζόν, ο Κορόλεφ είχε ένα πρόβλημα στον μηνίσκο μετά το ματς με τον ΚΑΟΔ και ο Ξανθόπουλος έσπασε για δεύτερη φορά τη μύτη του. Δεν είναι εύκολη όλη η προπονητική εβδομάδα υπό αυτές τις συνθήκες για να δουλέψεις και να δεις και τον αντίπαλο, κάνοντας τα σχέδιά σου. Ότι και να συμβαίνει, η εικόνα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του μπάσκετ μας».
«Πανιώνιος ίσον μπάσκετ», τόνισε ο Χουγκάζ και σημείωσε: «Είναι μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει και όσο υπάρχει αυτό το όνομα, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αθλητισμό. Συγχαρητήρια στον Χάρη Μαρκόπουλο και στον Κόροιβο για τη νίκη σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο. Καλή συνέχεια εύχομαι».
«Η άμυνα μας έφερε πίσω», δήλωσε ο Ουίλ Κόλεμαν, ο κορυφαίος του «Ιστορικού» σήμερα και εξήγησε: «Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές και αφήσαμε το παιχνίδι να φύγει μέσα από τα χέρια μας».
Σε ερώτηση τι φταίει και μια τόσο καλή ομάδα χάνει συνέχεια, ο Αμερικανός σέντερ απάντησε: «Είναι λίγο μάταιη αυτή η ερώτηση. Αγαπώ την ομάδα, τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες, τον κόσμο μας και τον κ. Σταμούλη. Ως εκ τούτου θα είμαι προκατειλημμένος ό,τι και να πω. Είναι μια μάταιη ερώτηση, γιατί κανείς δεν ξέρει ακριβώς γιατί χάσαμε. Θα πρέπει να μαζευτούμε σαν ομάδα και να κουβεντιάσουμε για το τι φταίει πραγματικά και τι θα πρέπει να διορθώσουμε σε σχέση με την πορεία μας».

Σχετικά άρθρα