Γ. Σαββίδης: «Για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ιβάν Σαββίδη, ο Γιώργος Σαββίδης με δηλώσεις του υποστήριξε πως πρόθεσή του ιδίου και του πατέρα του, είναι να παραμείνουν για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο μπαίνουν στην «άκρη» όλες οι αρνητικές φήμες που κυρίως εκπορεύονται από κακοπροαίρετους και εμπαθείς για τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιώργος Σαββίδης θέλει να βρίσκεται όσο γίνεται περισσότερο κοντά στην ομάδα και ανέφερε πως πλέον θα συμμετέχει πιο ενεργά με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης είπε αναλυτικά στις δηλώσεις του:
«Είμαι εδώ και μερικές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και προσπαθώ να ενημερώνομαι για όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας, προκειμένου να ενημερώνω με τη σειρά μου τον πατέρα μου που το μεγαλύτερο διάστημα βρίσκεται στη Ρωσία.
Δεν είμαι σε θέση να σας ενημερώσω αν θα συμμετέχω άμεσα τουλάχιστον στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αλλά είναι δεδομένο ότι από εδώ και πέρα θα ασχολούμαι περισσότερο ενεργά με την ομάδα. Και αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να το κάνω για πολλά χρόνια. Είναι σίγουρο ότι θα είμαι στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια στο μέλλον».
Σ.Σ. Στην φωτογραφία ο Γιώργος Σαββίδης (δεξιά) χθές στην Τούμπα ενώ συζητά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβο Αγγελίδη και τον team manager Παντελή Κωνσταντινίδη. 

Σχετικά άρθρα