Ο θάνατος σου η ζωή μου

Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει σήμερα η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό στις 15:00. Πρόκειται για μία μάχη που ο νικητής θα έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση εξόδου στην Ευρώπη. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 6η θέση με 40 βαθμούς ενώ ο Παναιτωλικός στην 5η με 42.
Η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΟΦΗ στις 17:15 και βλέπει την αναμέτρηση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα εύκολο τρίποντο. Από την άλλη μεριά ο ΟΦΗ παίζει το τελευταίο του χαρτί στην υπόθεση παραμονής στη Σούπερ Λιγκ.
Στη Μυτιλήνη η Καλλονή κοντράρεται με την Βέροια στη σύνθεση της οποίας επανέρχεται ο Μπεν. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες με 34 βαθμούς και είναι περισσότερο μία μάχη γοήτρου παρά ουσίας καθώς καμία από τις δύο δεν κινδυνεύει αλλά βρίσκεται και αρκετά μακρυά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Ο Πανιώνιος θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πλατανιά καθώς με τρίποντο τον βάζει για καλά από κάτω και ταυτόχρονα απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από την ζώνη υποβιβασμού.
Τέλος στις 19:30 το Καραϊσκάκη ανοίγει τις πύλες του το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την μαχητική Ξάνθη. Οι πρωταθλητές έχουν ως αποκλειστικό ζητούμενο τη νίκη αφού ο Παναθηναϊκός καραδοκεί. Η Σκόντα από την άλλη μεριά δεν θέλει να χάσει έδαφος στον δρόμο που έχει χαράξει για την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Σχετικά άρθρα