Ξέσπασε με τεσσάρα ο Άρης

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, ο Άρης επιβλήθηκε με 4-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των γηπεδούχων με τον Σαμαρά στο 39ο λεπτό, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται δίχως άλλη αλλαγή στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι στροφές της κιτρινόμαυρης “μηχανής” ανέβηκαν με τον Ενλουντούλου στο 55′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Νάκα στο 74′, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Σουνάς.

Ο Άρης παρά τη νίκη του παραμένει στην 3η θέση του ομίλου του, καθώς κέρδισε και ο Πανσερραϊκός (1-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων) αλλά και η Καβάλα (με 3-1 τον Ορφέα Αλεξανδρούπολης).

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σαπουντζής): Σιμψερής, Μπάμπαλης, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Τσάβος (58′ Καραδήμος), Καρασαββίδης (75′ Κάρτσιος), Κιορτσής, Χατζηστεφάνου (58′ Μπάρμπας), Καρακάσογλου, Καπουσούζης.

Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ενλουντούλου, Καπνίδης (67′ Νάκας), Σουνάς, Σανιά (62′ Φερνάντες). 

Σχετικά άρθρα