Καλλονή… τεσσάρων «αστέρων»!

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Καλλονή με τους νησιώτες να «λάμπουν» κόντρα στην «βασίλισσα του Βορρά» και να φτάσουν στο θριαμβευτικό 4-1 για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ! Η γηπεδούχος πέτυχε την τρίτη σερί νίκη, ενώ άφησαν την Βέροια στο -3, με τη φιλοξενούμενη να γνωρίζει την 3η… κολλητή ήττα! Η Καλλονή διατηρεί ελπίδες και για την πεντάδα…  Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικό και οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη σε καταιγιστικούς ρυθμούς. Ιδιαίτερα από το 13ο ως το 19ο λεπτό. Στο 13′ ο Bέρτζος έχασε τη μπάλα από τον Μανούσο, πήρε κατοχή ο Καλτσάς που έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Χουάνμα βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε από κοντά κι έκανε το 1-0.
Στο 16ο λεπτό ο Καλτσάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τη Βέροια. Ένα λεπτό αργότερα ο Λεοζίνιο έπιασε ένα απίστευτο αριστερό σουτ πολύ έξω από την περιοχή κι έβαλε ξανά την Καλλονή μπροστά στο σκορ με 2-1. Στο 18ο λεπτό ο Πετρόπουλος κέρδισε πέναλτι για την ομάδα της Μυτιλήνης, εκτέλεσε ο Χουάνμα και απέκρουσε ο Χίναρντ.
Στη συμπλήρωση μισής ώρας στο πρώτο ημίχρονο ο Καμπαγέρο έπιασε διαγώνιο σουτ από αριστερά κι έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 35 ο Μανούσος σούταρε, ο Χίναρντ απέκρουσε, στην επαναφορά ο Πετρόπουλος σημάδεψε το δοκάρι σε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.Στο 42ο λεπτό ήταν η σειρά της Βέροιας να χάσει τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Μπεν να πλασάρει στο δοκάρι του Χογκ.Τρία γκολ, δυο δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι αποτέλεσαν το μενού ενός χορταστικού πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος η γηπεδούχος συνέχισε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πετύχει άλλα δυο γκολ! Στο 71’ ο Λεοζίνιο με… σλάλομ σε αντεπίθεση από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ μέσα από περιοχή, αφού πρώτα με προσποίηση έριξε κάτω τον αντίπαλό του, πέτυχε το 4-1! Το «κερασάκι» κράταγε ο Αντέτζο στις καθυστερήσεις, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με κεφαλιά… ψαράκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δεξί δοκάρι! Με τη Βέροια να μην απειλεί στο δεύτερο ημίχρονο…    
Διαιτητής: Η. ΣπάθαςΒοηθοί: Α. Γρεβένης, Π. ΣταθόπουλοςΚάρτες: 25′ Χουάνμα, 90′ ΜανούσοςΟι συνθέσειςΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Κείτά, Καλτσάς, Μανούσος, Λεοζίνιο (87′ Άλβες), Χουάνμα (75′ Ναβάρο), Πετρόπουλος (90+ Αράς)ΒΕΡΟΙΑ: Χινάρ, Νέτο, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος (69′ Μπαργκάν), Βεργώνης, Μπαλάφας, Καλτσάς, Γεωργιάδης (74′ Κάμπορα), Καμπαγιέρο, Μπεν.

Σχετικά άρθρα