Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Εσένα ποιο σου ταιριάζει; thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 16 ως 22 Μαρτίου 2015. Εσένα ποιο σου ταιριάζει;

Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς έφτασε και δεν χρειάζεται να μας πιάνει φόβος ή πανικός, γιατί ό,τι είναι να γίνει, απλά θα… γίνει, για να φέρει στη θέση του ένα ολοκαίνουργιο ξεκίνημα, που πλέον θα στηρίζεται στην αλήθεια και θα έχει προοπτικές! Την εβδομάδα 16-22 Μαρτίου 2015, έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου του Ουρανού με τον Πλούτωνα, έρχεται και η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ήλιος περνά στον δυναμικό Κριό, ενώ η Αφροδίτη «γλυκαίνει» το προφίλ της και περνά στο ζώδιο του Ταύρου! Σε όποιο ζώδιο και να ανήκουμε, όποιος και να είναι ο ωροσκόποςμας ή οι πλανήτες στον αστρολογικό μας χάρτη, ένα είναι το δεδομένο: Την εβδομάδα αυτή, θα ζήσουμε ανατροπές!

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες: Δώσε τέλος σε ό,τι δεν αξίζει…


Μπορεί να σε πονάει, να σου είναι δύσκολο, όμως κάποιες μέρες, όπως η 20η του Μάρτη, είναι απαραίτητο να βάζεις φρένο και να παίρνεις καταλυτικές αποφάσεις για τη ζωή σου! Είναι σημαντικό να κόβεις τα δεσμά του παρελθόντος, προκειμένου να πας ένα βήμα παρακάτω! Την Παρασκευή στις 20 Μαρτίου 2015, πραγματοποιείται η πρώτη Ολική Έκλειψη Ήλιου στην 29η μοίρα των Ιχθύων, ακριβώς στην τελευταία μοίρα του ζωδιακού! Μία εποχή τελειώνει, για να ξεκινήσει μία νέα, η οποία και θα είναι πολλά υποσχόμενη! Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου αλλά και τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί,ΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) του πρώτου δεκαημέρου, επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Έκλειψη και θα αναγκαστούν να δώσουν τέλος, σε ό,τι δεν αξίζει πραγματικά.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και η Άνοιξη ξεκινά…


Ο Ήλιος, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 21 Μαρτίου βρίσκεται και πάλι στο σημείο έναρξης του ζωδιακού κύκλου, στο ζώδιο του Κριού! Η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί το ξεκίνημα της Άνοιξης, όπου όπως πάντα μας δημιουργεί την ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες, να σπείρουμε νέους καρπούς και να γευτούμε σαν πρώτη φορά, τη ζωή στο έπακρο! Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, είναι πρωτίστως σημαντικό για το ζώδιο του Λέοντα, ωστόσο σημαντική ανανέωση θα φέρει και στο ζώδιο τουΚριού, του Ζυγού, του Υδροχόου και του Τοξότη!

Η Αφροδίτη στον Ταύρο και εσύ αναζητάς το λιμάνι σου για να αράξεις…


Η Αφροδίτη στις 17 του μήνα, περνά στο ζωδιακό χώρο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 12 Απριλίου, δηλαδή μέχρι το Πάσχα. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που καθορίζει την ροή των ερωτικών μας υποθέσεων και από τον γήινο χώρο του Ταύρου, όπου είναι και κυβερνήτης, αναζητά την ασφάλεια, την σταθερότητα, την σιγουριά, αλλά και την απόλαυση… Αυτό ακριβώς θα αναζητήσουμε όλοι μας την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας. Τα ζώδια που μπαίνουν τώρα, σε μία νέα θετική ερωτική περίοδο και θα δεχθούν τις ευεργεσίες της Αφροδίτης, είναι οι ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι(δηλαδή τα ζώδια της Γης) αλλά και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοί,Ιχθείς)!

Η κορύφωση του τετραγώνου Ουρανού – Πλούτωνα!


Μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, μας έκανε τη ζωή άνω-κάτω, μας γκρέμισε όσα θεωρούσαμε ότι μας ανήκαν, κυρίως όμως μας επηρεάσει σε συλλογικό επίπεδο… Τίποτα δεν μπορεί να είναι όπως πριν, όμως αν δεν γκρεμίσουμε, δεν μπορούμε και να χτίσουμε! Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα, τελευταία φορά αυτή την εβδομάδα και σου επιβάλει εδώ και τώρα, να αντιμετωπίσεις με τρόπο ξαφνικό και απροσδόκητο, ένα γεγονός, που δεν σου αρέσει και τόσο πολύ! Αν είσαιΚριόςΚαρκίνοςΖυγός ή Αιγόκερως (δηλαδή ζώδιο του παρορμητικού σταυρού) και έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, διατήρησε την ψυχραιμία σου και δέξου την αλλαγή, έστω και αν σε αυτή την φάση, σε βγάζει από την βολή σου…

 

Αφού είδαμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας 16-22 Μαρτίου 2015, ας δούμε τώρα τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει για αυτή την εβδομάδα και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Τέρμα – Γιώργος Μαζωνάκης»

«Κι ανοίγω τέρμα τη φωνή που λέει τέρμα, την άλλη που σε νοσταλγεί την πλήρωσα με αίμα, τη θύμησή σου εγκαταλείπω, αφού το ίδιο δε σου λείπω! Κι ανοίγω τέρμα τη φωνή που λέει τέρμα, την άλλη που σε νοσταλγεί την πλήρωσα με αίμα κι αν το παράπονο με πάρει δε στη χρωστάω τέτοια χάρη, λευκό χαρτί σε ρίχνω πια στου αναπτήρα τη φωτιά»… Ανοίγεις τέρμα τη φωνή που λέει τέρμα, φίλε Κριέ… Εγκαταλείπεις καταστάσεις που σε έχουν πονέσει και κάνεις μία νέα αρχή! Μην ξεχνάς ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινά επίσημα η περίοδος των γενεθλίων σου και δεν θες να χρωστάς «χάρη» σε κανέναν. Θέλεις να περάσεις πλέον καλά! Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Κάλεσε στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Του πόθου το αγρίμι –Ελευθερία Αρβανιτάκη»

«Του πόθου τ' αγρίμι δεν τρώει, δεν πίνει, δεν ξαποσταίνει. Πεινάει για σένα, διψάει για μένα και περιμένει. Σε θέλω στο πλευρό μου, ακοίμητο φρουρό μου με το φιλί με το σπαθί, το δράκο να σκοτώσεις και να 'ρθεις να με σώσεις απ' τη ζωή μου την κλειστή»! Έχεις τις κλειστές σου, είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, όμως σε κατακλύζει το πόθος και η προσδοκία, αγαπητέ Ταύρε… Η Ηλιακή Έκλειψη σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε μία μεγάλη σου προσδοκία, ενώ η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο και γίνεσαι πραγματικά… του πόθου το αγρίμι! Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κεραυνός και αστραπή – Παντελής Θαλασσινός»

«Κεραυνός κι αστραπή ξάφνου στ’ ανήξερο καλοκαίρι! Η κακιά η στιγμή, φίδι, σκορπιός, μαχαίρι στην καρδιά μου όρμησε να τη φαρμακώσει. Κεραυνό κι αστραπή, ελπίζει πια η ζωή μας στο θαύμα, Άγγελο της χαράς και εκδικητή αντάμα, τους ανθρώπους που χωρίσαν πάλι να ενώσει»! Δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να πραγματοποιείται μία ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου… Διανύεις μία φάση μεγάλων αλλαγών και ξαφνικά ξεσπούν οι κεραυνοί και οι μπόρες και εσύ ψάχνεις το «υπόστεγο» για να ξαποστάσεις! Δέξου γρήγορα της αλλαγές και αντιμετώπισε την αλήθεια κατάματα! Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.


 


 ΚΑΡΚΙΝΟΣ


«Τι να πρωτοθυμηθώ – Πασχάλης Τερζής»

«Σαν καπνός τσιγάρου σκόρπισες όνειρα ζωής κι αν πεθαίνω ή αν ζω δε ρώτησες. Κι όλα κάνεις πως τα ξέχασες, θες να ξαναρθείς μα έπαιξες με την καρδιά μου κι έχασες. Τι να πρωτοθυμηθώ, σε ποιο ψέμα να πιαστώ, κάθε δάκρυ σου καυτό, ψεύτικο όπως τα σ’ αγαπώ .Τι να πρωτοθυμηθώ, σε ποιο ψέμα να πιαστώ, της ψυχής σου το κενό το ‘νιωσα και δεν το ξεχνώ»… Έχεις εξαντληθεί, αλλά η μπόρα θα περάσει… Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, όμως είναι και το τελευταίο! Έχεις πολλά να θυμηθείς, αλλά και πολλά που πρέπει να ξεχάσεις και να αφήσεις πίσω σου! Λες το τελευταίο αντίο σε κάθε τι ψεύτικο και ανοίγεις νέους ορίζοντες. Αυτό άλλωστε σε προστάζει να κάνεις και η Ηλιακή Έκλειψη! Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται στη σχέση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει από τους κορυφαίους αστρολόγους μας. Κάλεσε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X