Ο Αγγελίδης αποχαιρέτησε τον Άγγελο μπροστά στους παίκτες

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στην Νέα Μεσημβρία και ενώπιον των παικτών αποχαιρέτησε τον Άγγελο Αναστασιάδη. Τον ευχαρίστησε για την συνεργασία αλλά είπε πως από την στιγμή που υπήρχαν αρνητικά αποτελέσματα, έπρεπε να αλλάξει η κατάσταση. Παράλληλα έθεσε τους παίκτες, προ των ευθυνών τους και τους ανακοίνωσε πως υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Γεωργιάδης.
Ο Ιάκωβος Αγγελίδης στην ομιλία του προς τους παίκτες παρουσία και του Αναστασιάδη, υποστήριξε: «Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμάς η αλλαγή του προπονητή. Όμως η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια για μεγάλο χρονικό διάστημα που θεωρούμε ότι έπρεπε κάτι να αλλάξουμε. Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σκληρά μαζί σας και θέλω να τον ευχαριστήσω.
Πολλές φορές παρότι υπάρχει ένας ικανός προπονητής και ένα ράστερ με ποιότητα, αρκετοί λόγοι φέρνουν άσχημα αποτελέσματα και την ανάγκη μιας αλλαγής.
Έχουμε μείνει μόνοι μας και ο καθένας μας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη του. Δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στις ικανότητές σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε την εικόνα σας.
Προπονητής σας θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης και θέλω σε κάθε προπόνηση και κάθε ματς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Σχετικά άρθρα